Aqualand îşi aşteaptă vizitatorii de sărbători

30 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 aqualand (9)Oana Mihnea

Având în vedere că urmează o perioadă de sărbătoare pentru credincioşi, iar elevii se vor bucura de „Săptămâna altfel“, complexul de agrement „Aqualand“ îşi aşteaptă vizitatorii cu braţele deschise.
Pentru cei care vor dori să îşi petreacă timpul liber în incinta complexului, programul va fi prelungit cu câteva ore. Mai exact, în zilele de sâmbătă, duminică şi luni, Aqualand se va deschide începând cu ora 10.00, iar în restul zilelor de la ora 9.00, şi îşi va închide porţile la ora 22.00. Doritorii pot beneficia de unele dintre cele mai bune condiţii, trei saune uscate, două finlandeze, baie turcească, salină. Persoanele care doresc să fie bronzate înainte de venirea verii o pot face la solarul din complex. Iubitorii de apă beneficiază de şapte bazine, dintre care principala atracţie o constituie bazinul cu valuri, care imită foarte bine marea. Şi cei mici au acces la un bazin dotat cu tobogane pentru distracţie. De asemenea, pentru cine vrea să facă mişcare există o sală de fitness, dar se organizează şi cursuri de înot şi de Aquagym. Tot în incinta complexului de agrement există şi un restaurant.
„Personalul nostru este pregătit să-i întâmpine pe toţi cei care vor să îşi petreacă timpul liber la Aqualand şi sper să avem şi anul acesta de Paşti cât mai mulţi vizitatori. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, a fost un număr record al încasărilor de la momentul deschiderii, pentru că au venit la noi câteva mii de oameni. Posibilităţile de relaxare sunt multiple, în permanenţă sunt asistenţi medicali care supraveghează bunul mers al lucrurilor şi un salvamar pregătit să intervină în caz de nevoie. Pe lângă cei din municipiul Deva şi din întreg judeţul, ne bucurăm de prezenţa celor din judeţele învecinate şi a celor care vin din străinătate acasă şi doresc să petreacă câteva ore la Aqualand, împreună cu familia“, a declarat Irinel Faur, administratorul Aqualand.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Geoagiu au început pregătirile pentru sezonul estival 2015

De curând, reprezentanţii administraţiei publice a oraşului Geoagiu au avut o întâlnire de lucru cu agenţii economici care îşi desfăşoară...

Bulina neagră 31.03.2015

Carol Panduru, consilier local PNL Deva

Bulina albă 31.03.2015

Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara

Închide