Actualitate

La Express-Coffee, găseşti cafea pentru toate gusturile şi buzunarele!

07 virgil marin  (1)_2De câteva zile s-a deschis la Deva, în  centrul vechi, vizavi de Colegiul Naţional Decebal, „Express-Coffee“, un magazin specializat în vânzarea cafelei, cu precădere. Magazinul oferă 11 sortimente de cafea specialitate, sută la sută arabice, proaspăt prăjită, pentru acasă sau,  pentru cei care doresc, servită pe loc.
Preţurile variază de la 9 lei\100 grame, la 350 lei\100 grame, iar pentru consumul pe loc, preţul unui ceşti de cafea – un expreso mic – merge de la 2,90 lei, la 350 de lei. Nu, nu-i nici o greşeală. O ceaşcă cu celebra cafea „Kopi Luwak“, preparată din excremente de mangustă indoneziană, costă 350 de lei.
Mai precizăm că dispune de o mică terasă şi câteva mese în interior, pentru cei care vor să savureze cafeaua pe loc, iar sub genericul „Gustul zilei“, se promovează zilnic câte un sortiment de cafea. (M.Crivăţ)

2 comentarii la „La Express-Coffee, găseşti cafea pentru toate gusturile şi buzunarele!

  • Mesagerule, te rog să ne ții la curent cu identitatea prostului/proastei care va fi primul cumpărător și consumator al cafelei de 350 de lei din căcat de mangustă?

  • o cafea perfecta trebuie sa curga in 25 secunde -25 ml!si sa aiba si caimac!deci …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura