La contestaţia lui Mircia Muntean, instanţa se pronunţă peste două săptămâni

20 februarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Peste două săptămâni, fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), va afla soluţia la contestaţia formulată împotriva pedepsei primite pentru abuz în serviciu în 2013, în dosarul „Shell”.
Curtea de Apel Alba Iulia, instanţa la care se judecă procesul, a stabilit termen de pronunţare pentru 7 martie. Decizia va fi definitivă. În prima instanţă, la Tribunalul Alba, contestaţia la executarea pedepsei i-a fost respinsă. Decizia nu a fost definitivă, prin urmare, fostul edil a atacat-o cu apel.
Mircia Muntean a depus contestaţie la executarea pedepsei primite pentru abuz în serviciu pe motiv că infracţiunea a fost dezincriminată, printr-o decizia a Curţii Constituţionale a României. Aceasta este una dintre numeroasele încercări ale fostului primar de a scăpa de închisoare. El a mai formulat şi alte cereri în instanţă, cum ar fi cea de revizuire sau un recurs în casaţie în speranţa că îşi va schimba situaţia juridică. Până acum, toate i-au fost respinse. Mircia Muntean se află în penitenciar, unde are de executat o pedeapsă de şase ani de închisoare, rezultată din contopirea a două condamnări din dosarele „Alcoolul la volan” şi „Shell”.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Petre Geambasu spune:

    O jigodie si un hot ordinar. Sa mai stea in puscarie inca 20 de ani. Asa mai scapa lumea de un excroc.

  2. Bogdan spune:

    sursa foto: hunedoaralibera.ro

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Incompetenţă sau neglijenţă în cazul unui furt dovedit?

Un bărbat din Brad, Vasile Cotoară (foto), a trecut printr-o experienţă năucitoare. După ce prietenul lui cel mai bun i-a...

Proiect pentru modificarea şi completarea Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale

Nereţinerea sau neîncasarea, reţinerea şi neplata ori, după caz, încasarea şi neplata, în tot sau în parte, cu intenţie, în...

Fotbal: Cetate Deva a remizat cu ACS Şirineasa

Partida disputată luni la Petroşani între ACS Şirineasa şi CNS Cetate Deva s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, după...

Închide