La anul, stadion nou la Hunedoara

Sorina Popa

Un nou proiect se întrevede la orizont pentru primarul Dan Bobouţanu şi, implicit, pentru toţi hunedorenii. Este vorba de construcţia unui stadion nou, pe locul actualei baze sportive din municipiul de pe Cerna.
Promotorul acestui proiect este Daniel Andronache (foto), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Acesta a depus la Compania Naţională de Investiţii (CNI) toate documentele, iar la anul există posibilitatea ca investiţia să primească undă verde. Încă nu se ştie dacă se va prelua un proiect al unui stadion din ţară sau se va face unul nou.
Potrivit primarului Dan Bobouţanu, în martie 2017, s-a încheiat un acord de asociere între Consiliul Judeţean şi Primăria Hunedoara, în vederea realizării unui stadion nou. Investiţia ar urma să se întindă pe o suprafaţă de trei hectare, cu tot cu locurile de parcare şi magazine. „Consiliul Judeţean este liderul de proiect. Noi am depus documentele la Consiliul Judeţean, iar Daniel Andronache, care este promotorul acestei investiţii, le-a depus la CNI. Este o promisiune comună a PSD, din campania electorală din 2016. Noi am depus şi o expertiză tehnică din care rezultă că se impune construcţia unui nou stadion, baza actuală fiind ridicată la sfârşitul anilor 50. Este clar că e vechi, nu mai prezintă siguranţă. Noul stadion va avea între 8.000 şi 12.000 de locuri“, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.