L-au prins că a aruncat molozul la groapa de gunoi

Şoferul unei camionete a fost prins în fla­grant de poliţiştii locali din Deva, în timp ce arunca deşeuri provenite din demolări. Un echi­paj al Poliţiei Locale Deva a surprins în flagrant, miercuri, 21 aprilie 2021, un bărbat care arunca moloz şi alte deşeuri provenite din lucrări de construcţii pe un teren aflat în apropierea gropii de gunoi a municipiului Deva.
Deşeurile aparţineau unei firme care a în­cercat să scape de acestea abandonându-le la marginea municipiului Deva. Bărbatul, do­mi­ciliat în comuna Pui, a fost amendat cu suma de 5.000 lei de către poliţiştii locali.
Oamenii legii au anunţat şi Garda de Mediu Hunedoara care a venit la faţa locului, i-a apli­cat bărbatului o amendă de 30.000 de lei şi a confiscat autoutilitara care face obiec­tul contravenţiei. Molozul provenit din ame­na­jări interioare a fost încărcat şi dus la un centru specializat în depozitarea şi reciclarea acestor deşeuri. Poliţiştii locali suprave­ghează zonele din municipiul Deva unde au informaţii că se depozitează frecvent deşeuri din construcţii de către persoane sau firme care nu încheie contracte cu societăţi auto­ri­zate şi specializate în colectarea şi trans­por­tul acestui tip de deşeuri. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare