Actualitate

L-au bătut și l-au tâlhărit

Doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, din Lupeni, au fost reţinuţi, fiind acu­zați că l-au tâlhărit pe un bărbat.

L-au lovit cu picioarele
În 21 august, în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni au fost de un sesizați de un băr­bat în vârstă de 55 de ani, din Lupeni, cu privire la faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de tâlhărie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au sta­bilit faptul că bărbatul, în timp ce mer­gea spre locuință, pe o stradă din mu­ni­cipiul Lupeni, a fost împins din spate, a căzut şi a fost lovit de mai multe ori cu picioarele, apoi i-a fost sustrasă bor­seta, în care avea mai multe bunuri per­sonale (cartea de identitate, un card bancar, 10 lei, cheile de la locuință și un telefon mobil).

Reținuți pentru 24 de ore
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată şi au demarat cer­cetări în vederea identificării prezum­ti­vilor autori.
„La data de 22 august 2022, în urma activităților investigative și de cer­ce­tare și în urma unei acțiuni la care au participat poliţişti ai structurilor de in­vestigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică, au fost identificaţi doi tineri, în vârstă de 19 şi 18 ani, ambii din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate. Cei doi au fost re­ținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentați magis­traţilor Parchetului de pe lângă Judecă­toria Petroșani, în vederea luării mă­surilor preventive”, a declarat comi­sarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cu­vânt al IPJ Hunedoara.