L-aţi văzut?

La data de 4 ianuarie 2021, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Deva că, în data de 04.01.2020, prietenul său, Valer Dănuţ Rad, de 42 de ani, din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, s-a aflat în vizită la locuinţa sa, din Deva, iar ulterior a fost transportat la U.P.U. Deva, însă, în jurul orei 06:00, a părăsit unitatea medicală şi nu mai ştie nimic despre acesta.
În contextul activităţilor desfăşurate în scopul depistării bărbatului, au fost efec­tu­ate verificări la adresa de domiciliu a aces­tuia, în municipiul Mediaş, unde nu a fost iden­tificată nicio persoană, imobilul nefiind locuit.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hu­nedoreni au efectuat activităţi investi­gative şi de căutare, în scopul depistării băr­batului, cu privire la care a fost solicitată mă­sura urmăririi naţionale (recent, mama băr­batului şi-a dat acordul pentru media­tizarea cazului).
Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să sesizeze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare