L-aţi văzut?

4 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

La data de 02.01.2021, la ora 17.00, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie că, în data 31.12.2020, în jurul orei 17.00, fiul său RADU IONESCU (foto), în vârstă de 18 ani, din municipiul Deva, a plecat de la domiciliu în mod voluntar şi nu s-a mai întors.
Tânărul în vârstă de 18 ani, are urmă­toarele semnalmente: înălţime de circa 1,70 m, constituţie astenică, ras pe cap, ochii verzi, faţa ovală, în greutate de circa 60 – 70 kg, iar în momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă din material fâş de culoare albastră, pantaloni blue – jeans albaştri, în picioare era încălţat cu o pere­che de pantofi sport de piele întoarsă de culoare neagră, pe cap purta o căciulă neagră, iar în spate purta un rucsac negru.
În acest caz, poliţiştii au demarat activi­tăţi investigative şi de căutare, care au in­clus darea în consemn la frontieră şi în ur­mărire naţională a tânărului.
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Furt în opt secunde!

Atât i-a trebuit unui recidivist din mu­nicipiul Hunedoara să lase o tânără, angajata unui restaurant din localitate, fără acte şi...

Zeci de amenzi la început de an

Nu mai puţin de 24 de hunedoreni au fost sancţionaţi contravenţional în a treia zi a anului, cei mai mulţi...

Pericol de inundaţii în sudul judeţului

Serviciile de protecţie civilă din cadrul admi­nistraţiilor locale din Valea Jiului şi struc­turile de pompieri din regiune sunt în alertă,...

Închide