L-aţi văzut?

La data de 02.01.2021, la ora 17.00, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie că, în data 31.12.2020, în jurul orei 17.00, fiul său RADU IONESCU (foto), în vârstă de 18 ani, din municipiul Deva, a plecat de la domiciliu în mod voluntar şi nu s-a mai întors.
Tânărul în vârstă de 18 ani, are urmă­toarele semnalmente: înălţime de circa 1,70 m, constituţie astenică, ras pe cap, ochii verzi, faţa ovală, în greutate de circa 60 – 70 kg, iar în momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă din material fâş de culoare albastră, pantaloni blue – jeans albaştri, în picioare era încălţat cu o pere­che de pantofi sport de piele întoarsă de culoare neagră, pe cap purta o căciulă neagră, iar în spate purta un rucsac negru.
În acest caz, poliţiştii au demarat activi­tăţi investigative şi de căutare, care au in­clus darea în consemn la frontieră şi în ur­mărire naţională a tânărului.
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare