Karateka Mihai Martinesc, campion european de minicadeţi

8 mai 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Sportivul Mihai Martinesc, legitimat la Champions Club Karate Deva, a reuşit o performanţă deosebită, devenind campion european în stilul kumite, la categoria minicadeţi. Karateka devean a reuşit să-şi adauge şi o medalie de argint, alături de echipa României, în competiţia pe ţări.

Victorii pe linie
Campionatul European SKDUN s-a desfăşurat în localitatea Subotica (Serbia), 900 de sportivi din 20 de ţări participând la această competiţie. Champions Club Karate Deva a fost reprezentată de multiplul campion Mihai Martinesc, care a luat startul la categoria minicadeţi. Deveanul a reuşit să cucerească medalia de aur la stilul kumite, după ce a trecut de sportivi din Serbia, Bulgaria şi Anglia, devenind astfel campion european.

Pe podium şi cu echipa României
Prestaţia din prima zi i-a adus şi selecţionarea în echipa României de kumite, care a participat în întrecerea pe echipe alături de ţări ca Serbia, Belarus, Lituania, Rusia, Bulgaria, Ungaria şi Moldova. Echipa tricoloră a avut prestaţii foarte bune, învingând ţări ca Serbia, Lituania şi Bulgaria, dar a pierdut în finală, în faţa reprezentativei Belarusului, şi astfel s-a mulţumit cu medalia de argint. „Mihai a avut prestaţii foarte bune, culminând cu titlul european la kumite şi apoi cu medalia de argint în concursul pe echipe. Suntem pe drumul cel bun, fiind mândri că am reprezentat cu cinste oraşul Deva şi judeţul Hunedoara”, a spus Cristian Marius Martinesc, preşedintele Champions Club Karate. (Ovidiu Mănăstire)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. claudia auger spune:

    Bravo Mihaita!!! Felicitari multe dragul meu!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turul ciclist al Devei, spectacol pe două roţi

A cincea ediţie a turului ciclist al Devei a fost o reuşită, pasionaţii sportului pe două roţi, profesionişti şi amatori,...

Autobergamo şi-a asigurat calificarea în finala campionatului

Gruparea deveană de futsal a făcut pasul spre ultimul act al play-off-ului Ligii I după ce a învins şi în...

Funcţionar de la APIA Hunedoara, arestat pentru luare de mită

Natalia Bumbac Şeful biroului local al APIA din municipiul Hunedoara, Florin Opriş, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a...

Închide