Sport

Karateka în sală nouă de antrenament

Reveniți acasă de la Cupa României de Karate Shito Ryu, unde s-au clasat pe locul secund cu echipa, karateka de la Polikarate Petroșani se vor pregăti de acum în noua sală inau­gurată recent.

Rezultate foarte bune
„Suntem mândri de rezultatele spor­tivilor noștri, care au demonstrat dedicare si perseverență. Felicitări tu­turor sportivilor și antrenorilor pentru eforturile depuse și pentru perfor­manțele obținute! Au dat dovadă de curaj și spirit de echipă, aducând rezultate foarte bune. Felicitări tuturor participanților și mulțumiri părinților și antrenorilor pentru susținere”, a spus prof. Radu Polifronie
Surpriza cea mai mare a venit din partea antrenorilor Radu Polifronie şi Alina Tinca, care au reușit să le ofere sportivilor pe care îi pregătesc și nu numai lor, posibilitatea de a se antrena la un nivel superior odată cu inau­gu­rarea unei noi săli de fitness și karate, Dojo Gym, în municipiul Petroșani. O investiție într-un proiect la standarde foarte înalte. Prin această investiție, ne-a declarant prof. Alina Tinca, s-au creat 10 locuri de muncă, iar până la finalul anului se vor mai crea încă 10. (N.G.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura