Karateka din Simeria la Cupa Sho Dan

12 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Un număr de opt sportivi, legitimaţi la Clubul Sportiv CFR din Simeria, însoţiţi de sensei Ioan Hriţcu, au participat la finalul săptămânii trecute la întrecerile din cadrul turneului dotat cu Cupa Sho Dan, organizat la Timişoara.
Competiţia a reunit practicanţi ai artelor marţiale de la cele mai reprezentative cluburi din ţară. Tânărul Paul Todea, de la clubul din Simeria, s-a clasat pe locul II în proba de kumite, iar în proba de kata, pe locul III. Colega lui de club, Maia Mocanu, s-a situat pe locul III în proba de kata, iar Alina Săran, pe locul III în proba de kumite. Au mai participat la aceste întreceri de la Timişoara şi Brian Popa, Andrei Nicoară, Robert Szigmond şi Radu Vintilescu.
Ca de obicei, conducerea C.S. CFR Simeria mulţumeşte părinţilor pentru implicarea şi susţinerea sportivilor pentru a participa la competiţie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 13.11.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că se anunţă o iarnă extrem de interesantă în mediul politic din judeţ. Zvonerii dau ca...

Gimnastică aerobică: Sportivii deveni, medaliaţi la naţionale

Timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, s-au...

Deputatul Sorin Marica: „Protejarea naturii nu trebuie să devină o povară pe umerii celor care trăiesc în zonele cu arii protejate”

În interviul acordat cotidianului nostru, deputatul social-democrat de Hunedoara Sorin Marica (foto) oferă câteva detalii despre modul carenţial de întocmire...

Închide