5 comentarii la „Bulina albă, 13.11.2018

 • 13 noiembrie 2018 la 1:03
  Legătură permanentă

  Destept tare…oare pe Str Depozitelor de ce nu face cateva statii….Ahaaa, acolo nu sunt atatia votanti::))

 • 13 noiembrie 2018 la 8:55
  Legătură permanentă

  Iote cine s-a gasit sa comenteze. Te cunoaste toata Deva cine esti matale !!!!

 • 13 noiembrie 2018 la 9:34
  Legătură permanentă

  Foarte bine, dar pe strada Zamfirescu cand faceti ceva. In fiecare dimineata e nebunie. Nu sunt troturare pentru oameni, pastram in jurul blocurilor zone verzi de zeci de metri patrati , pentru caini si boschetari si oameni circula pe strada printre masini .Toti primari au promis marea cu sarea, si nimik. Dl Oancea ati venit la noi pe strada , oameni de pe Zamfirescu v-au votat pentru asta, nu doar centrul conteaza. Sa ajungem pe Centru trebuie sa putem pleca din cartiere . Vizitam centrul vechi maxim odata pe saptamana, in schimb stam 7 din 7 zile in cartierele blocate de masini si infrastructura depasita .

 • 14 noiembrie 2018 la 8:48
  Legătură permanentă

  Floin Oancea a promis devenilor ca va face din banii priimarieie pasaj subteran auto si pietonal, acum mai nou zice ca nu mai face acest pasaj. Florin , nu merge asa! Chiar daca costa, pasajul subtetan trebuie facut. Te imprumuti, atragi fonduri, dar il faci! Lumea te.a ales! Iti bati joc de deveni?

 • 14 noiembrie 2018 la 8:52
  Legătură permanentă

  Redactia, mai usor cu bulinele, a inceput Postul! Nu il mai laudati pe om, ca si-o ia in cap! Baga traseu de bus si pe unde trece? Tot pe la bariera! Pune oameni in in mare pericol. Daca se untampla vreo defectiune la bariera? In ce an traim ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.