Bulina albă, 13.11.2018

12 noiembrie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Florin Oancea, primarul municipiului Deva

Pentru că a propus înfiinţarea unei staţii de autobuz şi în Cartierul Grigorescu din municipiu. Locuitorii de aici sunt aproape izolaţi de restul oraşului, neavând până acum nici de autobuz, dar nici pentru taxiuri.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gelu Dragancea spune:

  Destept tare…oare pe Str Depozitelor de ce nu face cateva statii….Ahaaa, acolo nu sunt atatia votanti::))

 2. Pantea Ion spune:

  Iote cine s-a gasit sa comenteze. Te cunoaste toata Deva cine esti matale !!!!

 3. Dorin spune:

  Foarte bine, dar pe strada Zamfirescu cand faceti ceva. In fiecare dimineata e nebunie. Nu sunt troturare pentru oameni, pastram in jurul blocurilor zone verzi de zeci de metri patrati , pentru caini si boschetari si oameni circula pe strada printre masini .Toti primari au promis marea cu sarea, si nimik. Dl Oancea ati venit la noi pe strada , oameni de pe Zamfirescu v-au votat pentru asta, nu doar centrul conteaza. Sa ajungem pe Centru trebuie sa putem pleca din cartiere . Vizitam centrul vechi maxim odata pe saptamana, in schimb stam 7 din 7 zile in cartierele blocate de masini si infrastructura depasita .

 4. Deva spune:

  Floin Oancea a promis devenilor ca va face din banii priimarieie pasaj subteran auto si pietonal, acum mai nou zice ca nu mai face acest pasaj. Florin , nu merge asa! Chiar daca costa, pasajul subtetan trebuie facut. Te imprumuti, atragi fonduri, dar il faci! Lumea te.a ales! Iti bati joc de deveni?

 5. Deva spune:

  Redactia, mai usor cu bulinele, a inceput Postul! Nu il mai laudati pe om, ca si-o ia in cap! Baga traseu de bus si pe unde trece? Tot pe la bariera! Pune oameni in in mare pericol. Daca se untampla vreo defectiune la bariera? In ce an traim ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka din Simeria la Cupa Sho Dan

Un număr de opt sportivi, legitimaţi la Clubul Sportiv CFR din Simeria, însoţiţi de sensei Ioan Hriţcu, au participat la...

Gura lumii, 13.11.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că se anunţă o iarnă extrem de interesantă în mediul politic din judeţ. Zvonerii dau ca...

Gimnastică aerobică: Sportivii deveni, medaliaţi la naţionale

Timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, s-au...

Închide