Karateka de la CSM Petroşani participă la Naţionale

6 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 15-17 martie, la Complexul Sportiv Izvorani va avea loc Finala Campionatului Naţional de karate WKF(sport olimpic) pentru seniori cu prezenţa reprezentanţilor de la toate secţiile din ţară. Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroşani (antrenor Radu Polifronie) va deplasa un lot format din sportivii Ionuţ Ipate, Ionuţ Molnar şi Adrian Cebuc, la băieţi, iar la fete Andreea Polifronie (încă incertă după o accidentare) şi Miruna Mălăuţă. “Obiectivul nostru este să obţinem cât mai multe medalii. Va fi o întrecere puternică”, a spus antrenorul Radu Polifronie.

Karateka din Valea Jiului au revenit acasă după participarea la Salzburg, unde s-au desfăşurat întrecerile Red Premier League şi la care au participat circa 2.000 de sportivi din Europa, seniori, care urmăresc calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ionuţ Ipate şi Miruna Mălăuţă au avut evoluţii constant bune şi au înregistrat puncte în lupta pentru calificarea la Tokyo, dar sunt obligaţi să mai participe la alte câteva etape pentru a obţine biletele la Olimpiada din Japonia.
“Pentru o primă participare la acest gen de competiţie, doar pentru seniori, avem speranţe pentru viitor. Aici s-au făcut puncte pentru calificarea la Olimpiada din 2020 de la Tokyo”, a spus antrenorul Radu Polifronie.
La finalul acestei luni cei doi sportivi, Ionuţ Ipate şi Miruna Mălăuţă, se vor alătura lotului naţional al României care va pleca la Campionatul European. Lotul va fi însoţit de trei antrenori, printre care şi Radu Polifronie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins la furat în curtea casei

Un tânăr de 21 de ani, din Deva, a fost prins în flagrant de poliţiştii din localitate în timp ce...

Oprit înainte de a face ravagii pe şosele

Poliţiştii din Hunedoara au descoperit un bărbat din municipiu care-şi conducea maşina pe un drum public, însă era atât de...

Bărbatul care şi-a abuzat sexual fiica minoră rămâne după gratii

Bărbatul învinuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, după ce şi-ar fi abuzat în mod repetat fiica de 10 ani,...

Închide