KARATE. Sportivii de la Deva au trecut examenul de grad

Cei mai tineri sportivi din cadrul clubului de karate tradițional ACS Ronin din Deva s-au aflat la sfârșitul săptămânii trecute în fața unui important examen din viata lor sportivă.

Plini de energie, cu un bagaj tehnic și fizic foarte bun, micii karateka au reușit să promoveze examenul de kyu. După un an de antrenamente intense sub îndrumarea  sensei Mircea Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră –  6 dan),  tinerii sportivi au susținut probele de kihon,  kata, kumite și pregătire fizică.

Anul acesta activitatea sportivă a fost condiționată de restricțiile impuse de contextul pandemiei de Covid-19 și de protocolul semnat de MTS și Ministerul Sănătății cu privire la activitățile sportive din interiorul sălilor de antrenamente, iar sportivii de la ACS Ronin Deva au fost obligați să respecte aceste restricții  în incinta dojo-ului, ca și  reglementarile igienico-sanitare în vigoare.

Felicitari tuturor sportivilor și cu precădere, sportivului Andre Rerat, care a obținut, la doar 13 ani, centura neagră juniori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare