Karate. Seminar la CS Pantera Neagră Petroşani

20 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În acest weekend clubul „Pantera Neagră” Petroşani a primit vizita directorului tehnic al Federaţiei Române, de Taekwon-do ITF, Alexandru Mureşan, deţinător al centurii negre cu 7 dan, singurul master din România în această disciplină. Cu această ocazie a fost organizat şi un seminar de pregătire la care au participat cei mai titraţi sportivi ai clubului din Petroşani.

„Acest seminar a avut drept scop perfecţionarea şi verificarea nivelului tehnic şi al cunoştinţelor din această artă marţială iar pentru sportivii clubului nostru a fost o şansă în plus pentru a ne pregăti la cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic. Au participat doar sportivii foarte avansaţi pentru a putea da calitate şi eficienţă maximă în antrenamentele de pregătire, dar şi pentru a respecta criteriile de distanţare impuse şi a numărului de participanţi pe metru pătrat din spaţiul de antrenament”, a declarat reputatul tehnician Ionuţ Lascău, coordonatorul secţiei din Valea Jiului.
Vizita directorului tehnic al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF a fost bine venită, deoarece în luna august unii sportivi de la secţia din Petroşani vor susţine examenul de centură neagră, iar în anul ce urmează mai mulţi sportivi ai clubului Pantera Neagră vor susţine acest examen foarte important pentru ei, deoarece după promovarea examenului vor începe un nou capitol, lupta şi promovarea pentru lotul naţional al României.
„Deşi are o bază sportivă de pregătire foarte bine dotată, clubul din Valea Jiului a pierdut în această perioadă (în care activitatea sportivă a fost redusă la maximul posibil din cauza pandemiei) peste o sută de sportivi talentaţi, care cu greu mai pot fi convinşi să revină în sală”, a declarat antrenorul Ionuţ Lascău.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Automobilism. Dănuţ Budai, victorie în Raliul Perla Harghitei

Echipajul hunedorean Dănuţ Budai-Lucian Budai, care a evoluat pe o maşină Suzuki RC 5, a câştigat Raliul Perla Harghitei Tess,...

Fotbal, Liga a III-a, LPS Cetate a intrat în semicantonament

Revenită la activitatea de bază la 1 iulie, echipa de fotbal de la LPS Cetate Deva, pregătită de antrenorul Ştefan...

Fotbalul se joacă fără spectatori şi în perioada următoare

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe (foto), a transmis, printr-un mesaj pe un site de socializare, că stadioanele vor rămâne...

Închide