Automobilism. Dănuţ Budai, victorie în Raliul Perla Harghitei

20 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipajul hunedorean Dănuţ Budai-Lucian Budai, care a evoluat pe o maşină Suzuki RC 5, a câştigat Raliul Perla Harghitei Tess, secţiunea maşini de marcă, a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, competiţie care s-a derulat la finalul săptămânii trecute.

Întrecerea a cuprins un traseu măsurând 397 km, cu 11 probe speciale, patru dintre acestea desfăşurându-se vineri în judeţul Braşov (Poiana Braşov, Pârâul Rece, Râşnov şi Pârâul Rece), iar celelalte şapte având loc sâmbătă, în judeţul Harghita (Lueta, Crăciunel, Mărtiniş, Lueta, Crăciunel, Mărtiniş, Lueta).
La start s-au aliniat 70 de echipaje, care au concurat la mai multe clase, probele din judeţul Braşov fiind aceleasi de acum doi ani, dar marea provocare a fost schimbarea sensului de parcurgere a vechilor probe de la Odorhei.
Pentru echipajul hunedorean, Raliul Perla Harghitei Tess a adus mai multe trofee: Locul 1 la Cupa Suzuki şi la categoria Juniori şi două clasări pe locul secund la clasa RC5 şi în întrecerea pe echipe alaturi de Sibiu Rally Team.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a, LPS Cetate a intrat în semicantonament

Revenită la activitatea de bază la 1 iulie, echipa de fotbal de la LPS Cetate Deva, pregătită de antrenorul Ştefan...

Fotbalul se joacă fără spectatori şi în perioada următoare

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe (foto), a transmis, printr-un mesaj pe un site de socializare, că stadioanele vor rămâne...

REPERE MEDICALE. Vitamina D

Vitamina D este produsă de organism în mod natural prin expunerea la soare. Aportul de vitamină D se face şi...

Închide