Sport

KARATE. „Samuraii” de la Hunedoara, medaliați

În perioada 4-6 noiembrie 2022, la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, a fost organizata editia a – 4- a a trofeului Fudokan Brasov Cup la care au par­ticipat 235 de sportivi de la cluburile membre ACKF.
Trofeul fost câștigat de Neko Me Tecuci, antrenor Sensei Angel Doncea. Pe locul 2 s-a clasat clubul Akura Dobroiești, antrenor Sensei Alexandru Mnatacanian, iar pe locul 3 au fost Campionii Lerești, antrenor Sensei Raluca Enache. Întrecerile au fost un criteriu de selecție pentru Campio­na­tele Mondiale WTKU din luna de­cem­brie Lublin/Polonia, programate în perioada 9-11 decembrie 2022. Prin­tre cei care au urcat pe podiumul de pre­miere au fost și reprezentanți de la CS Budo Samurai Hunedoara, sportivi antrenați de Crina și Janos Simo. Alexandru Anghel a cucerit o medalie de argint și două de bronz, iar Robert Petrică Andronache a obținut două medalii de bronz.
Pe de altă parte, în ultima decadă din luna ianuarie 2023, la Hunedoara, va fi organizată Cupa Huniazilor la karate Fudokan, competiție interna­țională la care vor participa sportivi din peste 30 de cluburi din mai multe țări.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura