Sport

KARATE. Salbă de medalii cucerite de CS Elite Center la Campionatul Național de Karate

Sala Sporturilor din Buzău a fost gazda Campionatului Național de Karate Shotokan, la care au participat peste 650 de sportivi de la 36 de cluburi și asociații din țară.

13 medalii
Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara (afiliat la Federația Română de Karate stil shotokan ESKU) a participat cu 10 sportivi. Ei au obținut 13 medalii, 11 de bronz și 2 de argint. Medaliile de argint au fost adjudecate de către Luca Sălăgean, la proba de Joc tehnic +40 kg și la Kumite copii 2 masculin +40 kg. Pe cea de a treia treaptă a podiumului de premiere s-au situat Alesio Creangă, în proba de Joc tehnic copii 1 masculin ca­tegoria 20 kg, Andrei Cristea în probele de Kata masculin și kumite masculin copii 3 categoria 40 kg, Cristian Roatis la kumite minicadeți masculin categoria +55 kg și Alexandru Fedorean în proba de shobu ippon minicadeți masculin categoria 55 kg.

Diplomă de participare
La feminin, au cucerit medaliile de bronz Mara Sălăgean la Joc tehnic copii 1 feminin categoria 25 kg, Nicole Iacob-shobu ippon copii 3 feminin categoria +45 kg, Karina Pop la shobu ippun cadeți feminin categoria 61 kg și la kumite ca­deți feminin categoria 61 kg, Ana Maria Tiuntiuc în probele de shobu ippon ca­deți feminin categoria 61 kg și la kumite ca­deți feminin categoria +61 kg. O Diploma de participare a primit și tânărul Teodor Petrișcă. Sportivii clu­bu­lui hune­do­rean se pregătesc în sala de sport a Liceului Tehnologic Matei Corvin și au fost însoțiți la Buzău de către sensei Eric Sos – Maes­tru Emerit al Sportului 3 DAN Shotokan și de președintele clubului, Iosif Sos.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura