Actualitate

Cum și-a pierdut cel mai bogat om al lumii „averea” în doar două minute: „A fost o surpriză destul de mare”

Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani, din America, a devenit cea mai bogată persoană din toate tim­purile pentru un moment foar­te scurt. Ulterior, acesta şi-a pier­dut întreaga „avere” în doar două minute.

PayPal și-a dat seama imediat de eroare
Bărbatul a rămas complet uimit după ce și-a deschis un cont PayPal și a descoperit că în el avea 92 de cvadrilioane de dolari, adică 92.233.720.368.547.800 de dolari. Așa a devenit cel mai bogat om din lume, însă doar pentru o scurtă perioadă.
Numai că, nu a vrut să profite de suma uriașă. El a povestit, imediat după: „Este un lucru curios. Nu știu, poate cineva s-a distrat”.
Șocul a fost și mai mare pentru american, după ce a realizat că cea mai mare sumă pe care a primit-o prin PayPal a fost „puțin peste 1.000 de dolari” din vânzarea unor anvelope BMW de epocă pe eBay. PayPal a realizat imediat eroarea și a corectat-o, cerându-și scuze lui Reynolds.
„Este evident o eroare și apre­ciem că domnul Reynolds a înțeles că acesta este cazul”, au declarat reprezentanții PayPal. Ulterior, serviciul de plată online s-a oferit să doneze o sumă de bani unei or­ga­nizații de caritate la alegerea lui Reynold, pentru a se scuza pentru accidentul comis.
„Sperăm să onorăm acest spirit donând unei cauze alese de el – l-am contactat pentru a-i face aceas­tă ofertă și pentru a-i spune că sun­tem recunoscători că ne este client”.

Bărbatul a crezut că datorează toa­tă acea sumă, nu că a primit-o din greșeală
Într-un interviu, bărbatul a măr­tu­risit că a fost o surpriză destul de mare și a recunoscut că inițial a cre­zut că asta înseamnă de fapt că da­torează toți acei bani și nu că aceștia erau în posesia lui în acel moment.
Întrebat ce ar fi făcut cu banii, ame­ricanul a spus că ar fi plătit „datoria națională” și ar fi cumpărat Philadelphia Phillies, o echipă pro­fe­sionistă de baseball americană, potrivit ladbible.com.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura