Sport

KARATE FUDOKAN. A fost Cupa Huniazilor, la Hunedoara

Peste 150 de tineri sportivi cu vârste de la 6 la 20 de ani de la 12 secții de profil din țară au fost prezenți la prima ediție a întrecerilor de karate stilul fudokan organizată de SC Budo Kurai Samurai, cu sprijinul Primăriei municipiului Hunedoara.

Pregătiți de competiții
Este o primă întrecere de karate tradițional pe care am urmărit-o în orașul de pe Cerna, după mulți ani, deși după 1989 aici au activat foarte mulți sportivi care au adus ne­nu­mărate medalii mondiale și europene pentru cluburile hunedorene. Cu mult curaj, sensei Janos Simo a readus spi­ritul luptelor tradiționale la Hunedoara, iar calitatea evoluțiilor de pe tatami a arătat că toți sportivii legitimați la cele două secții din orașul gazdă, Budo Kurai Samurai și Okado, sunt pregătiți pentru viitoarele competiții.
Au urcat pe podiumul de premiere la această ediție a Cupei Huniazilor sportivi de la secțiile din Cugir, Oradea, Arad, Tecuci dar și de la cele două secții din Hunedoara. Printre cei mai buni au fost Andrei Bogdan, dublu medaliat cu aur, Vasile Tudor, Filip Burcă (Okado), Denis Trodalalvi, Horia Todea, Bogdan Iacob, Robert Andronache, Ștefan Popa, frații Sabrina și Darius Fedorciu (Budo Kurai Samurai). Sportivii hunedoreni sunt pregătiți de sensei Crina și Janos Simo la Budo Kurai samurai și de sensei Gelu Pintea la Okado Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura