Sport

FOTBAL-Liga a III-a. Au jucat bine, dar au pierdut

Echipa de fotbal CSM Deva a sus­ținut, sâmbătă, primul meci amical al anului. Devenii au jucat în deplasare, pe terenul echipei OFK Vrsac, din Serbia, echipă care activează în Liga secundă din țara vecină.

Scorul contează mai puțin
Jocul de la Vrsac nu a fost unul foarte ușor, iar echipa din Deva a dat o replică bună formației din Serbia care a practicat, spun oficialii formației noastre, un joc agresiv și care a be­neficiat și de un arbitraj favorabil. Echipa sârbă a câștigat cu 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză, de către Milivojevic, dar jocul prestat de băieții săi l-a mulțumit pe Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva. „Am practicat un joc bun la acest prim amical al anului, disputat pe ninsoare și pe un teren greu. Am întâlnit o echipă bună, care, însă a avut un arbitraj favorabil. Am avut trei penalty-uri neacordate și o eliminare, iar golul primit a venit în urma unei lovituri libere inexistente. Scorul în astfel de meciuri contează mai puțin, și eu sunt mulțumit de jocul prestat și de atitudinea de care au dat dovadă băieții în teren. Îmi felicit echipa și, dacă vom evolua tot așa, ne vom atinge obiectivele propuse”, a decla­rat Ștefan Nanu.
„A fost un meci disputat pe un teren greu, care a solicitat ambele formații. A fost un meci echilibrat, de mare luptă, și sunt mulțumit de joc și re­zul­tat. Le mulțumim celor de la CSM Deva pentru că ne-au acceptat in­vitația, îi felicit pentru jocul prestat și le doresc succes în realizarea obiec­tivelor”, a declarat Nenad Mijailovic, antrenorul principal de la OFK Vrsac. După meciul din Serbia, fotbaliștii de la CSM Deva au avut două zile libere, iar începând de astăzi și până pe 8 februarie se vor deplasa în canto­na­ment la Băile Herculane, pentru stagiu de pregătire fizică.

Iată și cele două formații care au evoluat în această întâlnire:

OFK Vrsac: Markovic – Mrsuga, Pajevic, Savic, Ilic – Milivojevic, Stanisavbevic, Graohe, Andric – Kulibarda, Paradina; Cejic- Glavinic, Diouf, Blagojevic, Paulovic, Jovanovic, Nikolic, Stojkovic, Braunovici. Antrenor: Nenad Mijailovic.

CSM Deva: Bădescu (Frumuzache) – Asztalos (Vișan), Creciunesc (Kelemen), Iordache, Doboș – Iara (Pencea), Stelea, Bedea, Bloj- Popescu, Dănăilă (Sulea); Branea, Filipas, Marosan, Neagoe, Opriș, Tod. Antrenor: Ștefan Nanu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura