; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Judoka din Deva se afirmă în competiţii internaţionale

18 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor „Transilvania” din municipiul Sibiu a fost gazda unei noi ediţii a tradiţionalei competiţii internaţionale de judo pentru juniori, cadeţi şi seniori, Cupa Temerarul, la întreceri fiind prezenţi peste 150 de sportivi din cinci ţări.

La competiţii au participat şi judoka de la LPS Cetate Deva, pregătiţi de prof. Daniel Victor Gârbovan, iar la final ei au obţinut o serie de rezultate remarcabile.
Mai întâi să menţionăm că Larisa Alina Cadar a cucerit o medalie de aur, clasându-se pe locul I în concursul junioarelor 2 la categoria 63 kg, iar Raluca Cadar a obţinut argintul situându-se pe locul II la aceeaşi categorie. De asemenea, judoka Andreea Hojda (în foto) s-a clasat pe locul III în competiţia junioarelor 2 de la categoria + 70, fiind medaliată cu bronz, la fel ca Alexandru Ilie, clasat şi el pe locul III în întrecerile de la juniori I/seniori la categoria 100 kg. Ionuţ Ilie s-a situat pe locul 5 la juniori II categoria 66 kg., Ana Maria Cismaş locul 5 la junioare II -52 kg, iar Sergiu Vancea, locul VII la juniori II cat. 60 kg.
Un alt tânăr judoka din Deva, Robert Trufaş (foto), pregătit de Liviu Cosmescu, participant la competiţia europeană de judo Euro League, după trei etape desfăşurate în competiţia amintită, s-a clasat pe un excelent loc II şi a fost recompensat cu Cupa de argint pentru rezultatele înregistrate pe parcursul acestor etape.
Robert Trufaş a ocupat în competiţia Euro League locul I la Arad, un loc VII la Szeged, Ungaria, iar în ultima etapă, cea de la Subotica, Serbia, locul al treilea, cu care el s-a clasat pe poziţia secundă în clasamentul final al competiţiei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante 2

Bulina neagră, 19.09.2019

Vasile Bordeian, tânăr din localitatea Petrila Pentru că a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat într-un dosar de furt. Este...

Bulina albă, 19.09.2019

Prof.univ.dr.ing. Radu Mihai Sorin, rectorul Universităţii Petroşani Pentru că toate locurile la programele master au fost ocupate încă din sesiunea...

Închide