Judoka deveni, pe podium la competiţiile naţionale

16 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul săptămânii trecute, s-a desfăşurat o serie de competiţii de nivel naţional la judo. Municipiul Tg. Mureş a găzduit o nouă ediţie a tradiţionalei întreceri internaţionale “Cupa Ardealului”, la care au participat peste 380 de tineri sportivi reprezentând 33 de cluburi din ţară şi străinătate.

Tinerii judoka de la AS Judo Club Deva, pregătiţi de experimentatul antrenor Liviu Cosmescu, s-au numărat printre medaliaţii acestei ediţii, patru dintre devenii participanţi la concurs urcând pe podiumul de premiere.
Dario Ploscaru a evoluat la categoria -50 kg, copii sub 11 ani (U 11) şi a cucerit medalia de argint, în timp ce Bogdan Bîzgan (categ. -30 kg U 9), Adrian Filip (categ. – 34 kg U 9) şi Lorand Szekely (categ. + 60 kg U 13) au urcat pe podiumul de premiere, cucerind fiecare medalia de bronz. Este un prim mare succes al acestor tineri sportivi pe care îi aşteptăm cu alte rezultate de excepţie pentru judo-ul devean.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Futsal: West Deva – Luceafărul Buzău 3-7

Partida nu a fost una pe muchie de cuţit, devenii privind cu oarecare indiferenţă întâlnirea cu formaţia din Buzău. Rezultatul...

FOTBAL liga a III-a: ACS Şirineasa rămâne lider autoritar

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Şirineasa, a învins categoric, cu scorul de 5-0 pe Şoimii Lipova,...

Fotbal Liga a IV-a: CS Hunedoara rămâne lider şi crede în promovare

Derbiul etapei s-a consumat la Călan, unde gazdele s-au pregătit intens pentru întâlnirea cu liderul CS Hunedoara, echipă aflată foarte...

Închide