Judo. Final de an cu medalie pentru deveanul Alexandru Ilie

5 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Imediat după sărbătorile Crăciunului, o echipă de tineri judoka de la categoriile cadeţi şi juniori, reprezentând România, a participat la o ultimă întrecere internaţională din anul competiţional 2019.

Este vorba de Trofeul Riviera del Corallo, care a fost organizată în Sardinia-Italia.
Au mai participat la aceste întreceri sportivi din Ungaria, Rusia, Republica Moldova, România şi din ţara gazdă. Sportivul Alexandru Ilie (primul din stânga), legitimat la LPS Cetate Deva, a făcut parte din delegaţia României, iar la finalul competiţiei, după cinci meciuri disputate, el a reuşit să urce pe podiumul de premiere cu echipa, cucerind o bine meritată medalie de bronz. Locul I şi medalia de aur au revenit echipei ţării gazdă, Italia, urmată în clasament de formaţia care a reprezentat Rusia şi de cea din România.
Menţionăm că Alexandru Ilie este pregătit la centrul devean de către prof. Daniel Victor Gârbovan şi este component al lotului reprezentativ de juniori şi cadeţi ai României, iar la turneul din Sardinia a făcut echipă cu o serie de luptători de la clubul municipal din Miercurea Ciuc.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Analiza sezonului de toamnă cu Ştefan Nanu, antrenorul echipei Cetate Deva

Echipa de fotbal LPS Cetate, pregătită acum de tehnicianul Ştefan Nanu (foto), a avut un sezon de toamnă 2019 dificil,...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce caut eu în viaţa mea?

Începeţi anul cu afirmaţii pozitive! Priviţi-vă din exterior spre interior! Reconsideraţi-vă poziţia şi părerile faţă de vieţile voastre! Conectaţi-vă cu...

Mircia Muntean este liber!

N-a fost de Crăciun, dar este de Revelion! Mircia Muntean, fostul primar al Devei este liber! El a fost pus...

Închide