Judo. Final de an cu medalie pentru deveanul Alexandru Ilie

Nicolae Gavrea

Imediat după sărbătorile Crăciunului, o echipă de tineri judoka de la categoriile cadeţi şi juniori, reprezentând România, a participat la o ultimă întrecere internaţională din anul competiţional 2019.

Este vorba de Trofeul Riviera del Corallo, care a fost organizată în Sardinia-Italia.
Au mai participat la aceste întreceri sportivi din Ungaria, Rusia, Republica Moldova, România şi din ţara gazdă. Sportivul Alexandru Ilie (primul din stânga), legitimat la LPS Cetate Deva, a făcut parte din delegaţia României, iar la finalul competiţiei, după cinci meciuri disputate, el a reuşit să urce pe podiumul de premiere cu echipa, cucerind o bine meritată medalie de bronz. Locul I şi medalia de aur au revenit echipei ţării gazdă, Italia, urmată în clasament de formaţia care a reprezentat Rusia şi de cea din România.
Menţionăm că Alexandru Ilie este pregătit la centrul devean de către prof. Daniel Victor Gârbovan şi este component al lotului reprezentativ de juniori şi cadeţi ai României, iar la turneul din Sardinia a făcut echipă cu o serie de luptători de la clubul municipal din Miercurea Ciuc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.