Judeţul, împânzit de echipaje de poliţie cu radare

3 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Totul a făcut parte dintr-o acţiune derulată la nivel european, care a vizat reducerea evenimentelor rutiere cauzate de viteză. Astfel, poliţiştii rutieri din toate statele Uniunii Europene au acţionat simultan, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală.

Acţiunea s-a derulat şi în judeţul Hunedoara, pe tot parcursul zilei de miercuri, sub titulatura ”Speed Marathon”. Astfel, echipajele de poliţie rutieră au folosit toate aparatele radar disponibile. Poliţiştii hunedoreni au prins mai mulţi vitezomani care circulau şi cu 112 kilometri pe oră în zone unde se circulă cu maximum 50 de kilometri pe oră. Şoferii depistaţi în ilegalitate au fost amendaţi cu 1.305 lei fiecare şi au rămas pietoni pentru 90 de zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, în judeţ au fost amplasate 11 aparate radar. În primele trei luni ale acestui an, poliţiştii hunedoreni au dat 204 amenzi pentru depăşirea vitezei legale, şoferii fiind sancţionaţi şi cu suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul n-a contestat condamnarea primită

Adrian Grosu, de 22 de ani, din Lupeni, îşi formase o adevărată grupare de spărgători în municipiul din vestul Văii...

Suspectul jafului armat din Bumbeşti, prins la Petroşani

Mascaţii au descins ieri dimineaţă la locuinţele din Petroşani şi Petrila a doi suspecţi de comiterea unui jaf la o...

Baza de antrenament a pompierilor hunedoreni are doi ani de la înfiinţare

Centrul de Antrenament şi Pregătire de Specialitate Orăştie, din cadrul ISU Hunedoara, a împlinit ieri-miercuri, doi ani de la înfiinţare.

Închide