Judeţul Hunedoara a rămas roşu. Ponta a câştigat aici cu 50, 37 la sută

17 noiembrie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Electorale, Ultima Ora

În alegerile de ieri,  Victor Ponta, a obţinut, în judeţul Hunedoara, 50,37% din voturile electoratului, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohannis, a primit 49,63% din sufragii a anunţat Biroul Electoral Judeţean.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Hunedoara, judecătorul Cristina Roberta Roncioiu, a declarat, azi dimineaţă, că dintre cei 245.755 de alegători care şi-au exprimat votul în judeţul Hunedoara, 123.790 l-au votat pe Victor Ponta, reprezentând 50,37% din sufragii. Klaus Iohannis a fost votat de 121.965 de alegători, reprezentând 49,63%.

Diferenţa între cei doi candidaţi a fost făcută de un număr de 1.825 de voturi valabil exprimate obţinute în plus de Victor Ponta. De precizat că în primul tur liderul PSD a obţinut în judeţ mai mult cu 25.194 de voturi  decât Klaus Iohannis.  În primul tur Victor Ponta a fost votat în judeţ  de 43,59 la sută din alegători, în timp ce Iohannis de 31,64 la sută. (Mircea Crivăţ)

 

 

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gicu spune:

    Moldovenii din Valea Jiului sunt de inteles ca au votat cu Ponta. Dar motii din Brad nu. S-au vandut pentru o iluzorie pomana la incalzire. Mai bine faceau frigul o iarna si cu banii de pomana trageau o teava cu gaz metan. Dar poate ca s-au obisnuit sa stea cu mana intinsa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De ce a pierdut Ponta? Cum a câştigat Iohannis?

Iată că românul de etnie germană, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale. Şi nu oricum, ci la o diferenţă consistentă,...

ULTIMA ORĂ – KLAUS IOHANNIS A CÂŞTIGAT ALEGERILE! Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea: „L-am sunat pe domnul Iohannis şi l-am felicitat pentru victorie”

    Candidatul PSD-PC-UNPR la prezidențiale, Victor Ponta, le-a mulțumit românilor care au venit duminică la vot și a afirmat că...

Cine va fi, totuşi, viitorul preşedinte al României? Ponta sau Iohannis? Asta-i întrebarea!

Exit-poll-urile de la turul II al alegerilor prezidenţiale 2014, realizate la ora 19.00, arătau că Victor Ponta şi Klaus Iohannis...

Închide