www.mesagerulhunedorean.ro

Joc bun, rezultatele încă modeste

Ciprian Marinuţ11 cetate

Marius Sîrbu, antrenorul echipei CNS „Cetate” Deva, a afirmat, după meciul cu lidera ASU Poli Timişoara, pierdut cu 2-3, că jocul echipei sale e în creştere, deşi rezultatele nu sunt deocamdată cele aşteptate şi meritate.
Eforturi pentru un fotbal frumos şi supravieţuire
Tehnicianul a ţinut să precizeze că echipa are ca obiectiv practicarea unui joc atractiv şi evitarea retrogradării şi că eşecul, la limită, cu lidera clasamentului, poate fi privit ca un câştig datorită jocului bun etalat de jucătorii săi. „Din punctul meu de vedere, trebuie să avem o gândire cât mai echilibrată, să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem modeşti şi să ne concentrăm cel mai mult pe aspectul jocului. Noi, în vestiar, ştim că jocul nostru e în creştere, suntem mândri că am dominat o echipă care se află pe primul loc. Trebuie să ne adunăm şi să ne concentrăm asupra jocului nostru, pentru că obiectivul nostru e menţinerea în Liga a III-a şi practicarea unui joc cât mai frumos, care să aducă lume la stadion, aşa cum a fost astăzi”, a mai spus Sârbu. Chiar dacă ASU Politehnica e liderul detaşat din seria a IV-a a Ligii a III-a, Marius Sîrbu a afirmat că au fost echipe mai periculoase decât cea alb-violetă pe care CNS „Cetate” Deva le-a întâlnit în acest tur de campionat. „Nu cred că Poli a fost cel mai dificil adversar pe care l-am întâlnit. Sigur, pentru noi a fost şi o perioadă de acomodare cu Liga a III-a, ne-am adaptat din mers. Dacă în Liga a IV-a ne-am bazat pe o posesie progresivă, acum jucăm ceva mai echilibrat. Jocul nostru a fost în creştere în ultimele etape, dar poate neşansa şi lipsa de concentrare la finalizare au făcut să nu câştigăm. De această dată, am întâlnit o echipă foarte organizată şi concentrată, dar pe care noi am dominat-o. Îi felicit pentru tot ce fac la Timişoara, pentru acest public minunat care îi susţine meci de meci. Poli e o echipă frumoasă, care face mult bine fotbalului. Şi noi trebuie să fim mândri că jucăm fotbal la un nivel totuşi destul de înalt”, a spus Marius Sârbu.
După 12 etape, CNS Cetate Deva ocupă locul 13 din 15 echipe, cu 10 puncte din 11 meciuri disputate, şi va juca în runda următoare, în deplasare cu Millenium Giarmata, ocupanta ultimului loc.

One thought on “Joc bun, rezultatele încă modeste

  • 18 noiembrie 2015 la 3:01
    Permalink

    Esti un antrenor praf…Cred ca ar fi normal sa-ti dai demisia fiindca aceasta palarie este cam mare pentru tine.Esti subtire…La lotul pe care il ai sa ai 2 victorii in 11 meciuri este cam putin, nu crezi? Lasa pe altul mai competent gen Biris Mirel, un antrenor de valoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.