Sport

Jiul trãieşte cu… speranţa promovãrii

Vicepreşedintele Jiului Petroşani, George Boboc, crede că gruparea alb-negrilor va reuşi un retur „colorat” cu victorii şi ascensiune în clasament, care se va finaliza cu promovarea în eşalonul secund.
Dacă Steaua poate…
Oficialul grupării patronate de Alin Simota este optimist în ceea ce priveşte parcursul echipei în returul campionatului Ligii a III-a. George Boboc spune că oficialii grupării nici nu concep să nu se bată pentru promovare până la capăt, chiar dacă la jumătatea competiţiei, jiuliştii sunt la şapte puncte de lidera clasamentului, ACS Recaş. „Dacă Steaua, care e la opt puncte distanţă de lidera Dinamo, crede în posibilitatea de a câştiga titlul, noi de ce nu am spera că vom promova. Avem încredere că putem să revenim în lupta pentru locul întâi şi chiar să o câştigăm, deşi dacă suntem la şapte puncte de primul loc”, a spus George Boboc. Vicepreşedintele Jiului mai crede că unii jucători au fost departe de aşteptările oficialilor şi pretenţiile lor salariale. „Aportul unor jucători cu pretenţii a lăsat de dorit. Sper ca aceştia să îşi revină în retur”, a precizat oficialul grupării alb-negre.
Între record şi… apă caldă
Jiul Petroşani a terminat turul de campionat cu un record de invincibilitate, adunând 10 jocuri fără înfrângere, performanţă ce a mai salvat puţin din evoluţia ştearsă a unor jucători. Lotul alb-negrilor are programată reluarea pregătirilor pe data de 16 ianuarie 2012, însă fotbaliştii condiţionează începerea antrenamentelor de rezolvarea problemei apei calde la Stadionul „Jiul”. „Băieţii au făcut doar duşuri reci în tur. Sper ca în pauza competiţională, problema apei calde să fie rezolvată, pentru că jucătorii au spus că vor refuza să se mai antreneze în aceste condiţii precare”, a declarat antrenorul Marin Tudorache. (C. Marinuţ)

One thought on “Jiul trãieşte cu… speranţa promovãrii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura