Jiul acuză arbitrajul

11 x 1 jiul este nemultumita de arbitraj, dar se impaca cu rezultatul meciului de la Oradea

Ciprian Marinuţ

Oficialii minerilor îl acuză pe arbitrul Marian Bordean (Sibiu) de viciere de rezultat, întrucât, susţin că primul gol al gazdelor a fost marcat din ofsaid şi că penalty-ul de la golul doi a fost acordat gratuit.

Suspendat la Liga I, „viciază” şi la Liga a II-a
Conduşi de două ori la Oradea, în meciul cu FC Bihor, jucătorii echipei Jiul Petroşani au reuşit să revină de fiecare dată şi au egalat în minutul 90, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Oficialii Jiului susţin că au fost probleme grave legate de arbitrajul lui Marian Bordean din Sibiu, un fluieraş  suspendat de la Liga I, după ce n-a acordat două penalty-uri celor de la Unirea Alba Iulia în meciul din prima etapă cu FC Braşov.  „Au fost erori mari de arbitraj în acest joc şi toate în defavoarea noastră. La primul gol al orădenilor, tuşierul a  ridicat steagul pentru o poziţie de off-side, dar centralul s-a făcut că plouă, iar lovitura de pedeapsă acordată pentru gazde a fost gratuită. Nu ni se pare corect ca un arbitru suspendat la Liga I să fie delegat şi să strice un meci în Liga a II-a”, au spus jiuliştii.

Noi achiziţii
Înaintea meciului de la Oradea, “minerii” au reuşit să legitimeze doi jucători, care au şi fost folosiţi de antrenorul Daniel Timofte în meciul cu FC Bihor. Este vorba de Mihăiţă Gheorghe, fost la Gloria Buzău, care a început meciul ca titular, şi de Ciochină, care a intrat în repriza  a doua în locul lui Mircea Gheorghe. Damian Militaru, antrenorul secund al Jiului, a recunoscut însă că orădenii au un lot valoros şi se numără printre candidaţii la promovare. „Am debutat cu dreptul, iar rezultatul este  unul pozitiv, cu atât mai mult, cu cât a fost obţinut în faţa unei formaţii foarte bune”, a declarat Damian Militaru, care nu a putut face deplasarea cu echipa, fiind în continuare cu piciorul în ghips.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare