Jiul a pierdut la Horezu ultimul meci din acest an

După o serie bună, cu patru partide fără înfrângere din ultimele cinci disputate, Jiul a pierdut sâmbătă la Horezu cu Flacăra, o echipă neînvinsă de cinci etape. Gazdele s-au impus cu 3 – 0, cu „veteranii” Adi Popa și Cristi Munteanu decisivi între marcatori.

„Am luat gol foarte repede, în primele 15 – 20 de minute. Am încercat să revenim în joc, am avut o lovitură de la 11 metri clară, care nu ni s-a acordat. Pe final de repriză s-a dat 11 metri pentru ei și așa s-a făcut 2 – 0. Golul trei l-am primit în ultimele minute, când lucrurile erau lămurite. Sincer vă spun, nu meritam să pierdem la scorul ăsta. Dacă ni se dădea acel 11 metri cred că puteam realiza mai mult astăzi. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dacă am jucat prost recunosc, asta e, au fost mai buni, ne-au bătut, dar la acest meci a fost cam tendențios arbitrajul. Dovadă că în repriza a doua centralul a încercat să își mai salveze imaginea, ne-a dat lovituri libere în serie, dar de pe la 30 – 40 de metri.

În general sunt mulțumit de evoluția echipei din acest an, dar se putea și mai bine. Am pierdut cele patru puncte, am mai spus-o, la Costești și Hermannstadt, cu 14 puncte în clasament era mult mai bine. A fost și situația cu jucătorii care au stat pe rând câte două săptămâni în carantină, întâi șapte, apoi doi și tot așa. Astăzi a fost titular Bănceanu, un junior care în ultimii doi ani nu a mai jucat fotbal, acum a venit la noi. Sperăm ca din iarnă să mai aducem jucători din Valea Jiului, pentru că mai sunt câțiva de valoare. Am avut înțelegere până acum în privința aceasta de la celelalte formații din Vale. Au fost lăsate de o parte orgoliile locale și asta e bine. S-a dovedit că nu e de speriat Liga a III-a, doar la început a fost mai greu, pentru că a fost o noutate și pentru mine ca antrenor și pentru jucători. Din retur ne așteptăm la mai mult și sunt convins că putem face lucruri mult mai bune”, a spus imediat după meci Toni Sedecaru, antrenorul Jiului Petroșani.

CSM Jiul încheie astfel anul 2020 pe locul 8 în seria 7, la 4 puncte în fața celor de la Minerul Costești și la 5 de Hermannstadt II, aflate pe cele două poziții retrogradante.

CSM Jiul: Haring – Arcuși (min. 46 Bocu), Matei, Torkos, Stoicoiu (min. 75 Keszeg) – Bădărău, R. Sandu, Bănceanu, Syekely (min. 46 Turcu) – Cuibari, Mareș (min. 60 Drăgoescu). Antrenor, Toni Sedecaru.

 

Rezultatele etapei a X-a prima din retur:

Seria a VII-a

Viitorul Şelimbăr – CSM Deva 1-1

Flacăra Horezu – Jiul Petroşani 3-0

FC Hermannstadt 2 – Măgura Cisnădie 0-1

Gilortul Târgu Cărbuneşti – Gaz Metan Mediaş 2  2-1

Viitorul Dăeşti – Minerul Costeşti 4-1

 

Seria a IX-a

Sticla Arieşul Turda – CS Ocna Mureş 4-1

Unirea Dej – Sănătatea Cluj 3-3

CSO Cugir – Unirea 1924 Alba Iulia 1-0

CS Hunedoara – Unirea Ungheni 0-0

Industria Galda – Avântul Reghin reprogramat pe 22 noiembrie

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare