Jefuit în timp ce dormea

24 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un hoţ a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat, în timp ce acesta dormea. A scotocit apartamentul şi a furat un telefon mobil, un portofel în care erau 60 de lei şi apoi a ieşit pe uşă.

Poliţiştii din Hunedoara spun că incidentul a avut loc pe timp de noapte, iar hoţul a spart geamul apartamentului cu o piatră. Chiar şi aşa, cel păgubit susţine că n-a auzit nimic. ”Persoane necunoscute au spart cu o piatră geamul unui apartament situat la parterul unui bloc din Hunedoara, au escaladat geamul locuinţei şi au pătruns în interior, iar din sufragerie, au sustras un telefon mobil şi un portmoneu cu 60 de lei. La plecare, persoanele au ieşit pe uşa de acces în apartament, deschizând uşa cu cheile care se aflau în încuietoarea acesteia, pe care le-au şi sustras. În tot acest timp, persoana vătămată, în bărbat de 62 de ani, se afla în apartament şi dormea, declarând că nu a auzit nimic. La data de 21.05.2020, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au identificat prezumtivul autor al infracţiunii reclamate. Acesta este un tânăr de 26 de ani, din oraşul Călan”, a informat IPJ Hunedoara.
Individul a fost reţinut sub acuzaţia de furt calificat, pentru o perioadă de 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traficant de droguri urmărit internaţional, acuzat de crimă în Spania, capturat de poliţişti în Uricani

Un bărbat din Uricani, acuzat de autorităţile spaniole că a ucis un cetăţean marocan prin împuşcare, iar pe altul l-ar...

Modificări în regulamentul pentru Liga a III-a de fotbal

Pe lângă modificările aduse numărului de înlocuiri permise şi de jucători pe banca de rezerve pe durata unui meci, cât...

Novak Djokovic vrea un turneu de tenis în Balcani

Novak Djokovic (foto), 33 de ani, 1 ATP, intenţionează să organizeze un turneu în perioada 13 iunie - 5 iulie,...

Închide