Jefuit după ce a fost atras în capcană de o tânără

27 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mircea Crivăţ

Un cetăţean român de 61 de ani, cu domiciliul în SUA, a fost bătut şi tâlhărit la marginea municipiului Deva, după ce a fost atras în capcană de o tânără.

După ce a fost bătut şi jefuit, bărbatul s-a prezentat la Poliţia Deva, unde a relatat ce i s-a întâmplat. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a fost abordat de o tânără care i-a propus să-l ducă la un motel, unde să se cazeze. După ce a urcat într-un autoturism în care se mai aflau doi bărbaţi şi o femeie, într-o parcare izolată, situată la ieşirea din municipiul Deva spre Arad, aceştia au oprit maşina şi l-au luat la bătaie. Cei doi tâlhari i-au furat bagajul personal, în care avea articole de îmbrăcăminte, telefonul mobil şi portmoneul cu documentele de identitate, 2.400 de dolari americani şi 300 de lei.
”Bărbatul a fost abordat iniţial de tânără, care profitând de faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a propus că îl conducă la un loc de cazare, în apropiere de municipiul Deva”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Autorii tâlhăriei, Robert-Carol Kovacs şi Petrică-Andrei Bodea, ambii de 30 de ani, din Deva, au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea poliţiei şi procurorului, emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 28.10.2019

Ovidiu Drângă, bărbat din Haţeg Pentru că a fost condamnat definitiv la peste 25 de ani de închisoare, fiind acuzat...

Bulina albă, 28.10.2019

Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani Pentru că pompierii din subordinea sa au intervenit rapid şi eficient la un...

Gura lumii, 28.10.2019

Miraculos şi extraordinar. Aşa descrie un organ o situaţie în care un dezaxat a făcut prăpăd într-un mic orăşel minier...

Închide