Criminalul din Balomir va sta 25 de ani după gratii

27 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

După cum am mai informat la vremea respectivă, Ovidiu Dănuţ Drângă (foto), din Haţeg, a fost condamnat pentru omor calificat de către magistraţii Tribunalului Hunedoara, pentru uciderea a două surori bolnave din satul Balomir.

Sentinţa primei instanţe de judecată a fost de 25 de ani şi opt luni de închisoare, însă a fost atacată de criminal. După ani în şir de proces, completul Curţii de Apel Alba Iulia a menţinut pedeapsa judecătorilor hunedoreni şi a respins acţiunea lui Drângă ca nefondată. În schimb, Curtea de Apel a admis apelul procurorilor cu privire la sechestrul asigurator pus pe o serie de bunuri ale inculpatului. Decizia instanţei de apel este definitivă.
Dubla crimă comisă la începutul anului 2016 de Ovidiu Dănuţ Drângă a îngrozit Ţara Haţegului. Anchetatorii au spus că individul a intrat în toiul nopţii peste două bătrâne ţintuite la pat şi le-a bătut cu sălbăticie. Procurorii au stabilit că a tăbărât pe femei cu pumnii şi picioarele până când nu au mai răsuflat, ca mai apoi să le fure economiile, adică 10.000 de lei. Cu banii avea să-i cumpere cadouri concubinei, de ziua ei de naştere, respectiv un inel de logodnă, pentru că intenţiona să se căsătorească cu ea. Drângă a fost trimis în judecată în luna aprilie 2016 şi după un an de zile de proces, magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 24 de ani de închisoare şi cinci ani interzicerea unor drepturi. Judecătorii au adăugat un spor de un an şi opt luni, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 25 ani şi opt luni de detenţie, pedeapsă menţinută şi de Curtea de Apel Alba Iulia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jefuit după ce a fost atras în capcană de o tânără

Un cetăţean român de 61 de ani, cu domiciliul în SUA, a fost bătut şi tâlhărit la marginea municipiului Deva,...

Bulina neagră, 28.10.2019

Ovidiu Drângă, bărbat din Haţeg Pentru că a fost condamnat definitiv la peste 25 de ani de închisoare, fiind acuzat...

Bulina albă, 28.10.2019

Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani Pentru că pompierii din subordinea sa au intervenit rapid şi eficient la un...

Închide