Jecmănea turiştii veniţi la schi, în Straja

2 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Profitând de aglomeraţie şi de nerăbdarea turiştilor de a ajunge cât mai repede pe pâr­tiile de schi, un tânăr din Dolj a găsit soluţia să facă bani uşor. Planul său a fost însă nă­ruit de jandarmii montani din staţiune.
„Jandarmii montani din cadrul Postului Straja au fost sesizaţi că un bărbat solicită con­ducătorilor auto, care sosesc în staţiu­nea Straja, sume de bani reprezentând <<o taxă de parcare>>, fără a elibera chitanţă. În urma verificărilor efectuate, jandarmii mon­tani au constatat că tânărul în cauză nu are nicio calitate de a percepe sumele de bani cerute. Asupra acestuia jandarmii montani au găsit suma de 75 lei, pe care, tânărul în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Dolj, a recunoscut că sunt bani primiţi de la turişti cu titlu de <<taxă de parcare>>. Jandarmii mon­tani au întocmit în cauză acte de con­sta­tare pentru săvârşirea faptei de înşălăciune, care au fost înaintate, împreună cu făp­tui­torul, Poliţiei municipiului Lupeni pentru con­tinuarea cercetărilor”, precizează IJJ Hune­doara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul voiajor, condamnat la cinci ani de puşcărie

Individul de 50 de ani a comis două spar­geri de unde a plecat cu bijuterii din aur, mii de euro...

Deputatul Sorin Marica şi scenariul negru pentru bugetari

Magdalena Şerban Deputatul hunedorean Sorin Marica (foto) speră ca 2021 să nu vină cu o şi mai mare adâncire a...

Începe reabilitarea centrului istoric al Devei

Adriana Năstase Centrul vechi al municipiului Deva va fi reabilitat în baza unei investiţii finanţate din fonduri europene, contractul de...

Închide