Jandarmii au vegheat la liniştea şi ordinea publică

În perioada sezonului estival, jandarmii hunedoreni au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţiunea Geoagiu-Băi, în staţiunile montane şi pe traseele turistice, în acelaşi timp, desfăşurând şi activităţi de informare, îndrumare şi prevenire a producerii accidentelor în zona montană.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, în medie, 16 jandarmi au acţionat zilnic în staţiunile şi traseele turistice hunedorene, aceştia participând şi la desfăşurarea în siguranţă a diverselor evenimente de pe parcursul verii.
De pe 1 mai, până pe 15 septembrie, jandarmii montani şi cei din cadrul Postului Geoagiu-Băi au avut parte de 1.084 de misiuni de menţinere a ordinii  publice şi au aplicat 261 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 45.000 de lei. Tot aceştia, împreună cu salvamontiştii, au mai participat şi la opt acţiuni de căutare şi salvare a turiştilor, iar în total, jandarmii din întreg judeţul Hunedoara, au asigurat ordinea la 564 de adunări desfăşurate în spaţiul public. (L.Goangă)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.