Iulius Bedea, candidatul PSD la funcţia de primar al Simeriei

Social-democrații au stabilit candidatul PSD la funcția de primar al orașului Simeria.
Acesta este Iulius Bedea (foto), care la alegerile trecute a candidat din partea PNL pentru funcţia de edil şef al Simeriei. Anunţul a fost făcut, ieri, într-o conferinţă de presă, de către deputatul Laurenţiu Nistor, şeful social-democraţilor hunedoreni. (S.Popa)

2 comentarii la „Iulius Bedea, candidatul PSD la funcţia de primar al Simeriei

 • 29 iulie 2020 la 10:18
  Legătură permanentă

  Si așa cum a făcut cu Hritac domnul primar face si cu Bedea, bagă in lupta mâini moarte care sa-i asigure încă 4 ani la banii publici! Bedea nu uita se întoarce Jura in mormânt!

 • 24 noiembrie 2020 la 9:27
  Legătură permanentă

  Dragă Iulius.
  Aștept să văd efectiv ce o să faci din ce ai promis dar tare mă tem ca doar o să întorci favorurile la cei care te-au pus pe listă și nu au avut curajul să pună un pesedist mai vechi nu un trădător care a uitat cine l-a adus la Simeria ca să păstorească pe atunci o instituție la care erai șef (vorbesc de fondurile de dezvoltare europene) dar de care nu au auzit decât băieții deștepți și care și în prezent nu folosesc prostimii ci doar celor care știu să se învârtă.
  Păcat că nu mai trăiește d-nul Jura (pt. mine a fost este și va fi un domn chiar dacă a murit) – nu cred că ai fi candidat acum împotriva partidului care te-a făcut și pe tine și pe nevastă-ta ceea ce ești acum.
  Văd că la fel ca și tine ea a ales să pupe dosurile PSD-iștilor sau a unor afaceriști cu interese pt. a ajunge directoare la ADEH.
  Vreau să văd ce măsură iei de ex. pt. închiderea pasarelei pietonale CFR știind că nu este alta decât cea de la șosea, oamenii având astfel de mers ceva drum, iar alta nouă o să se facă de către băieții deștepți din viitor pe fonduri europene la anul sau la mai mulți.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.