Iuliu Winkler, premiat de Asociaţia Europeană a Contribuabililor

16 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Deputatul european Iuliu Winkler (foto) (UDMR, PPE) a primit, ieri, marţi, la Strasbourg, Certificatul de Onoare al Asociaţiei Europene a Contribuabililor – Taxpayers Association of Europe (TAE) pentru activitatea sa parlamentară pusă în slujba contribuabililor europeni.

”Este o onoare să primesc acest premiu. Comerţul internaţional este foarte important pentru IMM-urile europene, în special în ceea ce priveşte internaţionalizarea acestora şi accesul lor pe pieţele externe”, a declarat Iuliu Winkler, vicepreşedinte al Comisiei de Comerţ Internaţional a Parlamentului European, cu prilejul primirii premiului din partea TAE.
Potrivit europarlamentarului UDMR, comerţul internaţional este generator de locuri de muncă bine plătite şi de avans tehnologic, iar IMM-urile trebuie să profite din plin de aceste posibilităţi. ”UE trebuie să acţioneze cu consecvenţă în îmbunătăţirea relaţiilor sale cu SUA şi China, iar de aceste evoluţii trebuie să beneficieze IMM-urile şi cetăţenii. IMM-urile din statele central şi est-europene au nevoie de sprijin pentru a câştiga în competitivitate şi pentru a performa, iar acesta este un obiectiv important pentru care să muncim şi în mandatul următor”, a mai spus Winkler.
TAE, în colaborare cu Senatul Economic European – European Economic Senate (EES) şi SME Connect, a decis să recompenseze munca a 19 parlamentari europeni care ”au adus servicii excepţionale contribuabilului european, în special, IMM-urilor, în cursul mandatului 2014-2019” din Parlamentul European. Cele trei asociaţii europene au arătat că la baza nominalizării deputaţilor europeni au stat patru criterii: personalitatea politică; apropierea de cetăţean; angajamentul faţă de contribuabil; promovarea politicilor favorabile IMM-urilor. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea este pus pe fapte mari

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), are planuri mari de investiţii pentru acest an! Şeful de la Primăria Deva nu...

Habar nu avea la ce foloseşte, dar l-a furat!

Furt mai puţin obişnuit într-un tren de călători, mai ales că nici măcar nu ştia la ce i-ar folosi „prada“.

A vrut să facă o plimbare cu scuterul, dar a ajuns în şanţ

O tânără de 20 de ani, din comuna Crişcior, este cercetată penal, pentru că a furat un scuter din faţa...

Închide