Director medical nou la Sanatoriul din Geoagiu

16 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Noul director medical al Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Geoagiu este medicul Daniela-Lidia Silea, care a luat concursul pe post cu media generală 9,16.

Postul de director medical a fost scos la concurs de două ori, o dată candidatul nu a luat examenul, a doua oară nu s-a prezentat nimeni. În sfârşit, de data asta, candidata a şi promovat. Şi pentru funcţia de manager al sanatoriului din Geoagiu este organizat concurs. Astfel, între 29.03-3.05 este perioada de depunere a candidaturilor. În data de 15 mai candidaţii vor susţine public proiectele de management. Rezultatele finale vor fi afişate în 20 mai 2019. În prezent, unitatea medicală este condusă de managerul interimar Mirela Letiţia Pleşa-Popescu. La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu erau internate ieri 142 de persoane. (S.Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Victor spune:

    Ce știre mare! De ce nu spuneți tot? Director medical fără drept de liberă practică, fără să cunoască sistemul de sănătate dar cu pile pe măsură. Spuneți și câți bani încasează fără să facă nimic si se crede si Alice in țara minunilor. Orice minune tine 3 zile, să nu uite!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iuliu Winkler, premiat de Asociaţia Europeană a Contribuabililor

Deputatul european Iuliu Winkler (foto) (UDMR, PPE) a primit, ieri, marţi, la Strasbourg, Certificatul de Onoare al Asociaţiei Europene a...

Primarul Florin Oancea este pus pe fapte mari

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), are planuri mari de investiţii pentru acest an! Şeful de la Primăria Deva nu...

Habar nu avea la ce foloseşte, dar l-a furat!

Furt mai puţin obişnuit într-un tren de călători, mai ales că nici măcar nu ştia la ce i-ar folosi „prada“.

Închide