Politica si administratie

Iuliu Winkler, fără emoții pentru Parlamentul European

Lista UDMR pentru europar­la­mentare este deschisă de euro­deputaţii Winkler Iuliu şi Vincze Lorant „Aceasta este lista comunităţii noastre, lista maghiarilor din România, pe care fiecare maghiar o poate simţi ca fiind a sa. Pe listă se regăsesc membri din diferitele comunităţi ale noas­tre din România, membri ai categoriilor de vârstă mai tinere şi mai în etate, femeile sunt puternic reprezentate, iar lista noastră reflect, de asemenea, şi unitatea maghiară”, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Să facă diferența
Hunor a subliniat că anul 2024 este un an important, un an al marilor schimbări şi al alegerilor importante.
„În timp ce lumea se schimbă, există multă incertitudine peste tot şi viitorul este imprevizibil, la Bucureşti haosul şi graba sunt la ele acasă, iar Bruxelles-ul nu este preocupat de cetăţenii UE. Pentru noi, maghiarii din tot Bazinul Carpatic, miza este acum să facem diferenţa: să fim învingătorii noului deceniu, nu învinşii”, a adăugat liderul UDMR.
Pentru marea provocare, avem nevoie de oameni cu experienţă, cum sunt candidaţii pentru Parlamentul European ai UDMR, a mai precizat Kelemen Hunor
„Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra vor face ca vocea maghiarilor să fie auzită la Bruxelles şi, împreună cu aliaţii noştri, vor lupta pentru o nouă viziune, un nou impuls şi o nouă conducere în Uniunea Europeană”, a conchis Kelemen Hunor.
Iuliu Winkler are la activ mai puțin de jumătate din mandatul de europar­la­men­tar din perioada 2007-2009 și încă trei mandate pline de deputat al Par­lamentului European. Faptul că ocupă primul loc pe lista UDMR la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 arată apre­ci­e­rea și respectul de care se bucură politicianul hu­nedorean.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura