Iubirea vieţii ei s-a transformat în cel mai mare coşmar

Şi-a cunoscut iubitul prin video-chat, s-au întâlnit, s-au plăcut şi au petrecut o perioadă împreună. Bărbatul o susţinea şi părea că au relaţia perfectă, numai că totul s-a schimbat după o ceartă. Iubitul italian a devenit cel mai negru coşmar al ei.
Este povestea unei tinere din Valea Jiului terorizată la propriu de bărbatul domiciliat în Italia, cu mult mai în vârstă decât ea, pe care-l cunoscuse la scurt timp după ce a divorţat. ”În cursul anului 2012, după încetarea relaţiei de căsătorie din care a rezultat minorul (…), persoana vătămată l-a cunoscut prin intermediul reţelei de socializare Facebook pe inculpat şi a continuat să corespondeze cu acesta în mediul online (inclusiv prin videochat) în perioada 2012 – 2014, context în care atât persoana vătămată, cât şi inculpatul s-au înfăţişat în ipostaze erotice, iar inculpatul a intrat în posesia unor imagini (fotografii) în care persoana vătămată era dezbrăcată şi în care aceasta simula acte cu caracter explicit sexual. (…) Persoana vătămată s-a deplasat anual în Italia, unde s-a întâlnit cu inculpatul şi au petrecut timp împreună, din declaraţiile inculpatului rezultând că au întreţinut şi relaţii sexuale.
Rezultă, de asemenea, din declaraţiile inculpatului că în tot acest interval de timp i-a remis periodic persoanei vătămate sume de bani (de ordinul sutelor de euro), obţinută prin contractarea unui credit ban­car, solicitată de persoana vătămată pentru achiziţionarea unei locuinţe în România. În septembrie 2014, persoana vătămată şi in­culpatul s-au întâlnit la un hotel din Verona (Italia), unde, după 3 zile petrecute îm­pre­u­nă, s-au certat, motiv pentru care persoana vă­tămată s-a întors în România”, se arată în dosarul de judecată.

„Ţi-ai săpat astăzi singură groapa dragă…!”
Italianul n-a acceptat despărţirea şi a ame­ninţat-o pe tânăra din Vulcan luni în şir. ”Ştiu că îmi petrec viaţa la închisoare, dar tu mori”, „data viitoare când îţi voi vedea faţa, va trebui să fie în fotografia de pe mor­mântul tău! dacă vei mai avea un mor­mânt!” ori „Imediat ce voi avea permisul de armă rezolv eu problema cu voi ! O gaură în cap la voi toţi şi terminăm pentru totdea­u­na! Vă omor pe toţi”, sunt doar câteva din­tre ameninţările trimise de italian. În plus, individul a creat diverse conturi de Facebook prin care a distribuit imagini cu conţinut ex­plicit sexual cu tânăra şi a trimis de pe con­turile respective cereri de prietenie unor persoane din rândul cunoscuţilor ei şi a fiului acesteia. Italianul de 53 de ani, Smergetto M. a fost trimis în judecată pen­tru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată (18 acte materiale), do­sarul fiind înregistrat la Judecătoria Petro­şani. În cele din urmă, tânăra a renunţat la acţiunea penală, dar individul n-a scăpat şi de acuzaţia de ultraj contra bunelor mo­ravuri şi a fost condamnat la pedeapsa de 2.500 lei amendă penală. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.