Italianul care şi-a ucis tatăl, audiat în instanţă

Cristina Ghenea

Gianmarco Morelli (medalion), italianul în vârstă de 24 de ani care şi-a ucis tatăl cu peste 50 de lovituri de cuţit, a fost prezentat, ieri, instanţei, la primul termen din proces. Bărbatul şi-a recunoscut, încă o dată, îngrozitoarea faptă pentru care a fost trimis în judecată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, în primul termen al procesului, inculpatul a fost audiat. Acesta a recunoscut, din nou, că este vinovat de terifianta moarte a tatălui său, pe care l-a ucis, la sfârşitul lunii august, pe motiv că în trupul acestuia se ascundea Diavolul, iar lumea era pusă în pericol. Următorul termen de judecată a fost fixat pentru data de 28 noiembrie, când urmează să fie audiaţi şi doi martori.
Amintim că în data de 24 august a.c., Gianfranco Morelli, în vârstă de 61 de ani, a fost ucis în locuinţa sa, din Sântandrei, cu peste 50 de lovituri de cuţit. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au identificat autorul, iar acesta s-a dovedit a fi chiar fiul victimei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare