Îşi pierd mandatele de consilieri locali, prin ordin al prefectului

01 marginean muzsicOana Mihnea

După ce la ultima şedinţă a Consiliului Local Hunedoara au votat proiectul „Pietonala”, deşi ordinul de partid era altul, consilierii Robert Muzsic (foto dreapta) şi Alexandru Mărginean (foto stânga) au fost excluşi din UNPR.

Vor propune alţi doi consilieri
Miercuri, Biroul judeţean al UNPR s-a întrunit tocmai pentru a discuta această problemă. Potrivit informaţiilor furnizate de preşedintele organizaţiei UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu, în unanimitate s-a votat pentru excluderea celor doi din partid. „Situaţia nu este una fericită, dar noi suntem de partea cetăţenilor şi a intereselor lor. Sper ca primarul Viorel Arion să înţeleagă sacrificiul făcut de cei doi şi să îi ia măcar la el în partid. În locul acestora, în Consiliul Local Hunedoara vor fi propuşi alţi doi membri din partea UNPR. Hotărârea de excludere a celor doi a fost trimisă către prefectură“, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu. Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean au intrat în Consiliul Local Hunedoara de pe listele PP-DD, însă după absorbţia partidului, viitori consilieri vor fi din UNPR.
Conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a UNPR a trimis prefecturii decizia de excludere din partid în cazul celor doi aleşi locali. Conform Legii 215, modificată, în astfel de situaţii nu mai este necesar ca membrii CL Hunedoara să constate încetarea mandatelor celor doi. În prezent, procedura este mult mai clară şi mai scurtă. Astfel, printr-un ordin al prefectului, mandatele de consilieri locali ale celor doi, Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean, vor înceta. Dan Terteci, directorul Cancelariei prefectului de Hunedoara, a precizat că în momentul în care un ales local nu mai este membru al formaţiunii politice de pe lista căreia a intrat în CL, prefectul va emite un ordin prin care constată încetarea înainte de termen a mandatului de consilier local. În aceste condiţii, este o chestiune de zile ca Muzsic şi Mărginean să nu mai facă parte din CL Hunedoara.

2 comentarii la „Îşi pierd mandatele de consilieri locali, prin ordin al prefectului

 • 16 octombrie 2015 la 0:15
  Permalink

  Citesc si ma crucesc cate locuri de directori se mai inventeaza::)) Directorul Cancelariei prefectului de Hunedoara.Oare cu cat este retribuit acest director? Parca prea usor este sa ajungi director1

 • 16 octombrie 2015 la 12:32
  Permalink

  Au ajuns cainii sa se manance intre ei, vine foamete mare fratilor.
  Locul astora e la mititica nu la caldurica.
  Hoti de drumu mare. Ala balai e batran dar Muszic e un avorton politic, definitia politicianului roman insusi (rau, vesnic flamand, prost bata dar bine imbracat si neaparat cu imagine buna).
  Da nu-i bai doar asta, ilaritatea vine din faptul ca-i da afara Haralambie, unul mai rau ca ei, si tot din gasca stirbului puscarias.
  Ha ha ha.
  Haralambie – fomist din Vale, Muszic – fomist din Calan, Sandu Marginean – nu mai conteaza – pensioner care nu se recunoaste.

  Semnat – Maresalul din Cancelaria Prefectului
  (Alta institutie care se calca pe picioare in atributii
  si care mananca bani multi si degeaba)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.