ActualitateFlash

Ironia sorţii: au murit în faţa spitalului

Livia Botici

Un groaznic accident de circulaţie s-a petrecut marţi seara în faţa Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara. Un tânăr de 24 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct într-un stâlp de iluminat public. În faţa morţii, nu a mai avut nici o şansă! După o oră, un alt prieten al său, de 19 ani, pasager în autoturism, a murit la spital. Cel de al treilea pasager se află internat, în stare extrem de gravă, la Secţia de Terapie Intensivă.

Viteza i-a ucis
Cei trei prieteni, Bălaşa Bogdan, de 24 de ani, Gabor Iancu, de 19 ani, şi Vasile Ciorbă, de 18 ani, şi-au petrecut seara de marţi într-un club din municipiul Hunedoara. La un moment dat, în jurul orei 21, unuia dintre ei i-a sunat telefonul şi au plecat de urgenţă din bar. Grăbit, numai Dumnezeu ştie de ce, şoferul Bălaşa Bogdan a demarat în trombă din faţa clubului şi s-a îndreptat înspre Spitalul Municipal. Din cauza vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a lovit atât de violent un stâlp de iluminat public, încât maşina aproape că s-a încolăcit în jurul acestuia. Bărbatul de 24 de ani nu a mai avut nici o şansă de supravieţuire, ci a murit pe loc. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, şoferul mergea cu viteza de 130 de kilometri la oră, prin oraş.

În stare gravă, la Terapie Intensivă 
Mai multe echipaje de la Descarcerare şi de la Ambulanţă au ajuns la locul accidentului, pentru a salva măcar vieţile celorlalţi pasageri. Gabor Iancu, tânărul de 19 ani, care stătea pe locul din dreapta, faţă, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara, lângă care se şi petrecuse teribilul accident. „Timp de o oră, medicii au încercat să facă tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa, dar, din nefericire, tânărul a decedat. Celălalt pasager, care se afla pe bancheta din spate a maşinii, este internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Deşi este conştient, funcţiile vitale îi sunt în regulă, va avea nevoie de o spitalizare îndelungată. El a suferit multiple traumatisme şi fracturi şi se află sub stricta supraveghere a medicilor”, a declarat Barna Bende, managerul Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura