Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia, lămureşte lucrurile: “Nu se pune problema întreruperii termoficării în Deva”

20 martie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Faptul că la Termocentrala Mintia nu sunt decât câteva sute de tone de cărbune nu este alarmant, susţine directorul Ioan Conţ (foto).

”Marţi au sosit din Valea Jiului 1.850 de tone de cărbune, iar astăzi (n.r.-ieri) mai vin tot atâtea. Nu sunt probleme, pentru că, pentru asigurarea termoficării funcţionăm cu mai mult gaz. Dacă atunci când avem cărbune mai mult, adaosul de gaz este de 10-11 la sută, acum avem 20 la sută. Nu se pune problema întreruperii furnizării apei calde şi a căldurii în municipiul Deva. Funcţionăm doar cu o jumătate de grup, cu un cazan la Grupul nr.3”, a declarat Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia.
În ultimele zile se bate monedă pe tema aprovizionării cu cărbune a Termocentralei Mintia. Ioan Conţ arată de ce nu este cărbune în depozitul termocentralei: ”Atâta vine din Valea Jiului”. (A.Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mineri spune:

    Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  2. Neutru spune:

    Concret, dupa parerea d-tale, la ce capitol trebuie facute investitii, istetzule ? Esti acelasi care semneaza “Minerii Vaii Jiului” toate apelurile si sfaturile (in)competente !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!

Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea (foto stânga), a semnat, marţi, 19 martie 2019, la ADR Vest Timişoara, două noi contracte...

Fost şi actual secretar al judeţului, Daniel Dan povesteşte calvarul prin care a trecut, din cauza unui dosar al DNA . “Din momentul în care eşti condamnat, nu mai ai prieteni, nu mai primeşti nici un telefon!”

Secretarul judeţului, Daniel Dan (foto), a avut câţiva ani de cumpănă. Momentul în care lucrurile au luat-o razna pentru el...

Ministrul Transporturilor, luat la întrebări cu privire la DN 66

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, în prezent senator PSD de Gorj, îi cere ministrului Răzvan Cuc explicaţii pentru...

Închide