Invitaţie la Hunedoara Dog Show

28 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

 

      Asociaţia Chinologică a Câinilor de Rasă a judeţului Hunedoara, în colaborare cu Asociaţia ChinologicăRomână, Primăria oraşului Simeria, Clubul Sportiv CFR Simeria, vă invită la cele două expoziţii de frumuseţe canină-CAC din cadrul „Hunedoara Dog Show”. Evenimentul se desfăşoară înperioada 7-8 septembrie 2019 pe Stadionul CFR din Simeria.
     Îşi prezintă prietenul patruped
Expoziţiile de frumuseţe canină vor debuta cu arbitrajul câinilor la ringuri, după care se vor desfăşura concursurile speciale, în cadrul programului Best in Show. Pe lângă concursurile speciale Best Baby, Best Puppy, Best Veteran, Best Junior, Cea mai bună pereche, Cel mai bun grup de creştere, va avea loc şi concursul Junior handler-o competiţie dedicată tinerilor participanţi şi în cadrul căreia fiecare copil îşi va prezenta prietenul patruped în ringul central.
„Corpul de arbitri al expoziţiilor de frumuseţe canină din cadrul „Hunedoara Dog Show” este format din arbitri de prestigiu, recunoscuţi de Federaţia Chinologică Internaţională:
Petru Muntean (RO), Augustin Ionescu (RO), Anca Diana Giura (RO) şi Vladimir Vukosavljevic (SRB).
Proprietarii care doresc ca patrupedele lor să fie parte a celor două manifestări sunt rugaţi să completeze formularul on-line pe site-ul www.achd.ro până la data de 31 august 2019.
Mulţumim sponsorului ROYAL CANIN, şi în mod special Primăriei oraşului Simeria şi Clubului Sportiv CFR Simeria pentru tot sprijinul acordat şi implicarea în organizarea evenimentului chinologic! Informaţii suplimentar: e-mail: [email protected] sau la următoarele numere de telefon: 0721-650783 sau 0722-530881”, susţin organizatorii evenimentului în care vedetă va fi cel mai bun prieten al omului.(Adriana Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pesta porcină bagă în carantină municipiul Vulcan

Porcii din zonă ar urma să fie sacrificaţi iar proprietarii animalelor despăgubiţi de către autorităţi. Rezultatele confirmă existenţa virusului de...

A fost stabilit primul termen de judecată în dosarul petrileanului care l-a ameninţat cu moartea pe şeful statului

Pensionarul condamnat pentru omor este judecat acum şi pentru ultraj şi ar putea să mai stea o perioadă după gratii,...

Accidentat pe trecerea de pietoni

Pietonul rănit de şoferul neatent voia să traverseze cele patru benzi de circulaţie de pe şoseaua de centură a municipiului...

Închide