Comunitate

Investiţie de top la Dobra

Magdalena Şerban

Primarul Dobrei, Gheorghe Şuiagă (foto), a reuşit să obţină de la guvern peste trei milioane de lei, pentru construirea unei baze sportive moderne în comună.

Start la sport

Baza sportivă multifuncţională a devenit o realitate la Dobra. Duminică, locuitorii comunei s-au putut bucura de inaugurarea unei săli de sport, cum rar întâlneşti în judeţul nostru. Racordată la utilităţi, cu vestiare şi grupuri sanitare, având sistem de ventilaţie, centrală termică cu două cazane şi instalaţie de detectare automată a incendiilor, baza este realizată la standarde europene. „S-au şi jucat deja câteva meciuri de futsal, cei care au participat la aceste întâlniri declarându-se foarte mulţumiţi. Este o modalitate de divertisment pentru toate vârstele, cu precădere pentru cei tineri. Am dorit să le oferim locuitorilor nu doar facilităţi ce ţin de infrastructură, reţea de apă şi canal, ci pe lângă acestea, şi un loc destinat sănătăţii trupului. Mişcarea nu are vârstă, motiv pentru care sunt bineveniţi toţi cei care vor să beneficieze de condiţiile unei săli de sport moderne”, spune Gheorghe Şuiagă, edilul-şef al comunei Dobra.

Oaspeţi de seamă

Un sobor de patru preoţi a oficiat o frumoasă slujbă de sfinţire, rezonând cu sufletele credincioşilor pezenţi. Nu a lipsit nici mult aşteptatul moment al tăierii panglicii, la care au fost prezenţi reprezentanţi ai sportului judeţean, ai administraţiei locale, dar şi ai Prefecturii. „Doresc să-i mulţumesc colegului meu Marius Cristian Vladu, cu care am făcut o echipă foarte bună la Prefectură. Ca şi pentru multe alte obiective, am pus umărul împreună, ca această investiţie de la Dobra să se materializeze”, a spus Attilla Dezsi, prefectul judeţului Hunedoara. La rândul său, Marius Cristian Vladu, directorul general adjunct al Electrocentrale Mintia, a afirmat că „Gheorghe Şuiagă este un primar care, deşi nu vorbeşte mult, face multe, chiar dacă nu se laudă cu ceea ce a realizat pentru comunitate”.

Nu au lipsit sportul şi folclorul

Momentul festiv al inaugurării noii baze sportive a fost completat cu un program artistic, susţinut de ansamblul folcloric „Dobreanca” şi de câţiva cunoscuţi rapsozi populari. Tot în cadrul acestei acţiuni, au fost premiaţi şi sportivii cu rezultate deosebite, meritul lor fiind răsplătit cu diplome şi medalii. Iar ca publicul să-i perceapă la adevărata lor valoare, a avut loc o serie de demonstraţii sportive.

„Mă bucur foarte mult pentru această zi specială. Ne-am adunat cu toţii să o sărbătorim cum se cuvine. Cele trei milioane de lei obţinute de la guvern constituie o sumă consistentă, pe care primăria cu greu ar fi reuşit să o direcţioneze către sportul local. Administraţia a acoperit de la bugetul propriu doar cheltuielile cu utilităţile pentru sala de sport. Aceasta are o capacitate de 150 de locuri şi sperăm că va fi o mare bucurie pentru toţi cei care îndrăgesc mişcarea“, încheie Gheorghe Şuiagă, primarul comunei Dobra.

3 comentarii la „Investiţie de top la Dobra

  • totusi o poza,puteati da cu complexul sportiv de la Dobra!
    se poate…..! primarii din judet sa i-a exemplu!fara vorbarie ,doar fapte!

  • Bine ca a reuşit să obţină de la guvern peste trei milioane de lei (din care o parte au ajuns in buzunarele celor de la primarie), pentru construirea unei baze sportive moderne, si comuna e cum e…nu tu canalizare si ce sa mai zic de strazi arate cu plugu ca pe camp…zici ca pune porumbu…jale mare…primarie de tot….x(

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura