Investiţia de la Sanatoriul Geoagiu continuă

12 aprilie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Consiliul Judeţean Hunedoara a alocat suma de un milion de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare de la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geaogiu.
Sorin Vasilescu (foto), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că, pentru lucrări urgente, la sanatoriu este necesară suma de 3,2 milioane de lei. „Bucătăria de la acest sanatoriu trebuie reabilitată complet, de asemenea, e nevoie de dotări complete aici. Am solicitat Ministerului Sănătăţii, care finanţează investiţia de aici, să aloce aceşti bani pentru 2017. Consiliul Judeţean contribuie cu 5 la sută din valoarea investiţiei şi cu 10 la sută din valoarea dotărilor. Am dat ordinul de reîncepere a lucrărilor, pentru grupurile sanitare care nu au fost încă modernizate. După ce avem răspunsul ministerului, dăm drumul şi la modernizarea bucătăriei, care este închisă de anul trecut. În vara anului trecut, preşedintele de atunci a Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, a făcut o verificare acolo şi a dispus închiderea bucătăriei, care funcţiona în condiţii improprii”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepreşedinte al CJ Hunedoara. (S. Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dorin spune:

    Bucataria s-a inchis in urma unei vizite facute de Nistor, motivul vizitei o sesizare strecucarata pe sub usa biroului sau. ( asa a declarat la TV, de parca cineva poate intra la CJ si sa bage plangeri pe sub usi, faci plangere oficiala si nu te baga nimeni in seama ). A-ti putea zice ca da bucataria era in subordinea lui si daca conditile erau impropri trebuia inchisa. Insa nu vi se pare ciudat ca mancarea pentru pacienti este adusa acum prin catering de la firma fostului sef de post din Soimus. Si da a-ti ghicit actualul patron de catering a fost sef de post pe vremea cand in Soimus era primar ,ghiciti cine ? al nostru Nistor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 13.04.2017

Stelian Şalapa, membru al unui grup de proxeneţi Pentru că, împreună cu alţi trei indivizi, a racolat timp de mai...

Bulina albă, 13.04.2017

Petre Pavel, pompier din Uricani Pentru că din proprie iniţiativă, îi construieşte unui vecin, în vârstă de 65 de ani,...

Gura lumii, 13.04.2017

Măririle salariilor anunţate de guvernanţi par a nu fi de bun augur pentru toată lumea. Spun gurile rele că un...

Închide