ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Banii şi energia lor

Valentina Mureşan

Bine v-am regăsit, dragii mei dragi!
Într-un timp care exprimă irelevanţa tuturor lucrurilor, baza vieţii se reduce la credinţa în Dumnezeu. Sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Cu cât credinţa noastră este de neclintit, cu atât eliminăm fricile, deznădejdile, întristările etc.
O credinţă curată şi corectă în Dumnezeu va ţine trupurile noastre într-o energie înaltă, iar acest lucru ne va ţine departe de boală! Şi când spun „corectă“, mă refer la faptul că mulţi oameni spun că sunt credincioşi, dar sunt dominaţi de panică, de tot felul de temeri, de anxietate, sau apăsări, iar toate acestea nu-şi au locul într-o minte ancorată în Dumnezeu. Grijile noastre trebuie lăsate Lui, cu convingerea fermă că Dumnezeu ştie cel mai bine calea rezolvării lor. Şi pentru că una dintre cele mai mari griji ale omenirii sunt banii, am hotărât astăzi să vă vorbesc despre ei.
Principiul de bază al banilor este acela al plăţilor, iar viaţa pe pământ se referă la multe plăţi şi multe forme de plată. La nivel energetic, iubirea şi banii au cea mai puternică formă de energie. Ei pot construi atunci când raportarea la ei este una corectă, dar pot şi zdrobi, atunci când ne raportăm greşit. Şi chiar dacă vi se va părea deplasat, vă asigur că cea mai uşoară formă de plată este cea în bani, referindu-mă aici la modalitatea prin care ne plătim greşelile de acum sau dintotdeauna. Venirea noastră la trup nu este întâmplătoare, cum nimic nu e întâmplător în univers! Întâmplările întâmplătoare şi coincidenţele sunt doar pentru ignoranţi sau habarnişti! Venim pe pământ cu un bagaj despre care am vorbit în alte articole, cu misiuni personale, de grup, sau naţionale, venim cu încărcătura energetică a neamului nostru, a trecutului nostru, dar venim şi cu multiple drepturi divine.
Aceste drepturi divine generează fiecare lucru pe care-l dobândim pe pământ, de la cele mai mărunte, până la bogăţii, sau sentimente. Avem drept divin la lucruri materiale, dar şi nemateriale. Putem avea drept divin în copii mulţi, sau să nu avem drept divin în copii, din cauza unor greşeli anterioare acestei existenţe, putem avea drept divin în consoarte bune sau călăi, sau deloc, putem avea drept divin în case, iar cei care stau mereu în chirii, pot să nu aibă drept divin în proprietăţi. Discuţia este extrem de amplă, dar am redus-o la câteva exemple, ca să înţelegeţi mecanismul, de ce unii au şi unii nu, de ce unii pot şi alţii nu pot. Universul este extrem de interesant în funcţionalitatea lui, iar noi ne opunem, de cele mai multe ori, la ceea ce cere de la noi. De exemplu, o neiertare atrage pierderi umane sau materiale, oamenii care se supără din orice, care se ceartă cu uşurinţă, cei ce se macină din toate fleacurile, dezvoltă boli de tot felul. Femeile care nu-şi înţeleg, dezvoltă, sau acceptă feminitatea, vor dezvolta boli tipic feminine.
Acelaşi lucru se întâmplă şi cu cele care nu găsesc calea de a relaţiona frumos cu latura masculină. Doar că universul nu face aceste lucruri ca pedeapsă, ci ca semnal de alarmă, spre luare aminte că greşim şi îndreptare. Zgârciţii mor în singurătate!!! De cele mai multe ori cu banii sub saltea, într-o sărăcie lucie. Vedeţi? Totul are o acţiune şi o reacţie la ea. Dacă vom învăţa să trăim frumos, vom dobândi mult aur spiritual, dar noi suntem setaţi să credem că facem totul bine, iar răsplata întârzie să apară, apoi dăm vina pe Dumnezeu. Important este cum reuşim să ne raportăm la energia banilor şi cum o determinăm să funcţioneze în favoarea noastră. Practic, trebuie să găsim soluţia prin care să armonizăm vibraţia banilor, cu a noastră, după ce am reuşit să ne creştem dreptul divin în bani. Apoi trebuie să învăţăm cum să ne purtăm cu banii, pentru că cer un anumit tip de respect, amestecat cu drag de bani şi cu responsabilitate faţă de ei, ceea ce nu trebuie să ne facă nici sclavii banilor, nici să facem din ei un scop în sine. De aceea am şi început prin a spune că energia banilor seamănă cu energia iubirii, pentru că ambele sunt pretenţioase, unice, periculoase. Săptămâna viitoare am să vă învăţ cum să creşteţi dreptul divin în bani şi cum să procedaţi ca să transformaţi banii în lucruri concrete. Băbuţa care m-a crescut avea o vorbă, pe care am înţeles-o destul de târziu: unii oameni ştiu să facă bani din nimic, alţii nu fac nimic cu banii. Bine… zicala ei era puţin altfel, dar am fost nevoită să-i pun o perdea. Cert este că trebuie să înţelegem energia banilor, să nu o ignorăm, să-i dăm acel flux din noi, de care ea are nevoie, ca banii să vină spre noi şi să-i utilizăm cu folos.
Vă las pe gânduri, până săptămâna viitoare şi nu uitaţi: banii sunt făcuţi să circule şi să facă cât mai multă lume fericită!

Până săptămâna viitoare… ALEGEŢI SĂ TRĂIŢI CU DETAŞARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAŢĂ!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.