Sport

Intră în competiție gimnastele junioare

Continuă competițiile naționale pentru juniorii din gimnastica românească. Dacă la finalul săptămânii trecute, băieții juniori de la prima și a doua categorie valorică, ni­ve­lurile 3, 4 și 5 s-au întrecut în cadrul Cam­pionatului Național individual ,înce­pând de mâine intră în competiție junioa­rele.

Gimnastele din loturile naționale
Vor concura, conforma listelor de înscri­e­re, gimnaste de la 14 cluburi din țară, circa 70 de sportive, printre care și o parte dintre componentele loturilor naționale de ju­ni­oare, de la Deva, București și Constanța.
Mâine se vor desfășura antrenamentele de acomodare pentru prima și a doua serie de concurs, iar joi este programată aco­mo­darea pentru Seriile a-III-a si a-IV-a.
Este așteptată cu multă atenție evoluția ju­nioarelor din loturile naționale, Amalia Pu­flea, Ana Bărbosu, Iulia Trestianu, Andreea Pre­da, Amalia Ghigoarță, Ioana Danciu, Adina Crișan Sakira Cantaragiu, Sabrina Voi­nea Manecă, Iulia Dutciac, Miruna Botez și Bianca Voicu.
Vor participa la aceste întreceri, dar vor evolua în afara concursului, fiind totuși un bun prilej de verificare și senioarele Ioana Stănciulescu, Antonia Duță, Luiza Popa, Silviana Sfiringu și Bianca Dorobanțu.
Joi după amiază și vineri sunt programate întrecerile concursului individual compus la toate categoriile de clasificare iar sâmbătă se vor desfășura finalele pe aparate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura