Politica si administratie

Intervenţii pe drumurile judeţene afectate de căderile de zăpadă

Mai multe drumuri judeţene din Hunedoara au fost afectate de că­derile de zăpadă, în zonele cu pro­bleme intervenindu-se pentru men­ţi­ne­rea unui trafic rutier normal, a in­for­mat ieri Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara.

Trafic ridicat
„Ninsorile căzute în ultimele 24 de ore şi depunerea unui strat con­sis­tent de ză­pa­dă pe dru­mu­rile judeţene din zonele delu­roase înalte şi din zona mon­tană au ne­ce­sitat in­ter­venţii sus­­ţi­nute ale ope­ra­to­ rilor care e­fec­tu­ează des­ză­pe­zirea”, a precizat admi­nis­tratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram (foto).
Utilajele de deszăpezire au fost di­rec­ţionate, în ultimele 24 de ore, pe di­ver­se sectoare cu un trafic ridicat, cum ar fi Hunedoara-Ghelari, Costeşti-Sarmi­ze­getusa Regia, Ilia-Brănişca.
De asemenea, în zona Haţeg s-a intervenit pe 16 drumuri judeţene, între care cel care duce spre staţiunea Râuşor, din Retezat, Ohaba de sub Piatră – Cârnic, Silvaşu de Jos- Mă­năstirea Prislop.
În zona Brad s-a intervenit pe 11 dru­muri judeţene, iar în Valea Jiului utilajele au curăţat zăpada spre staţiunile Straja şi Parâng, până la cabana Rusu, dar şi pe sectoarele Petrila-Jieţ sau Merişor-Dealul Babii.
Toate problemele apărute în trafic pe drumurile judeţene pot fi semnalate imediat la Dispeceratul de iarnă al CJ Hunedoara, telefon 0737553971, unde este asigurat un serviciu de per­manenţă 24 de ore din 24, astfel încât să se poată interveni operativ în ve­derea prevenirii şi combaterii în­­ză­pe­zirii şi pole­iu­lui pe dru­mu­rile aflate în ad­mi­nis­tra­rea in­sti­­­tuţiei. (A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura